GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κινδυνεύει με φυλακή γιατί έδωσε στο σκύλο του όνομα προέδρου

Ακόμη και να πάει στη φυλακή κινδυνεύει ένας Νιγηριανός επειδή αποφάσισε να βαφτίσει το σκύλο του «Μπουχάρι», δηλαδή με το όνομα του ...


Ακόμη και να πάει στη φυλακή κινδυνεύει ένας Νιγηριανός επειδή αποφάσισε να βαφτίσει το σκύλο του «Μπουχάρι», δηλαδή με το όνομα του προέδρου της Νιγηρίας. Ο ίδιος ο  Τζοακίμ Ιρόκο υπερασπίζεται ακόμη και τώρα πλήρως την επιλογή του: «έχει το δικαίωμα να βαφτίσει τον σκύλο του όπως του αρέσει», δήλωσε ο δικηγόρος του, ζητώντας την απαλλαγή του πελάτη του.

Σύμφωνα με το συνήγορο του Ιρόκο, «το όνομα αυτό δεν ανήκει αποκλειστικά στον πρόεδρο (Μουχαμαντού) Μπουχάρι, είναι απλώς ένα όνομα που μπορεί να δοθεί σε οποιοδήποτε ζωντανό πλάσμα».

Ωστόσο η δικαιοσύνη δεν συμμερίζεται την άποψη αυτή και ο κυνόφιλος Ιρόκο είναι αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη αντιμετωπίζει την κατηγορία ότι πράξεις του θα μπορούσαν να διαταράξουν τη δημόσια τάξη.

Σύμφωνα με την αστυνομία του κρατιδίου Ογκούν, ο ιδιοκτήτης του σκύλου είχε γράψει το όνομα πάνω στο ζώο, όχι για να κοροϊδέψει τον πρόεδρο αλλά για να πειράξει τον γείτονά του που ονομάζεται επίσης Μπουχάρι. «Αυτή η ιστορία δεν έχει καμία σχέση με τον πρόεδρο», τόνισε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Μουγίβα Αντετζόμπι.

Ο Ιρόκο δικάζεται αύριο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση