GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Θεοδωράκης για τηλεοπτικές άδειες: Θα δούμε τι θα φέρει η Δευτέρα

«Θα δούμε τι θα φέρει η Δευτέρα. Τη Δευτέρα είναι να δοθεί η προκαταβολή. Θα δούμε ποιοι έχουν τα λεφτά, ποιοι είναι διατεθειμένοι να τα ...


«Θα δούμε τι θα φέρει η Δευτέρα. Τη Δευτέρα είναι να δοθεί η προκαταβολή. Θα δούμε ποιοι έχουν τα λεφτά, ποιοι είναι διατεθειμένοι να τα δώσουν και νομίζω ότι αυτή η κουβέντα θα έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον...», είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή, αναφερόμενος στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

Και πρόσθεσε ο επικεφαλής του Ποταμιού: «Αυτό που από την πρώτη στιγμή εμείς ζητήσαμε είναι τα πόθεν έσχες των υπερθεματιστών να δημοσιοποιηθούν και να γίνει έλεγχος επί του συνόλου του ποσού. Όταν κάποιος λέει έχω 60 εκατ. ή 40 ή 50 να αγοράσω έναν τηλεοπτικό σταθμό πρέπει να αποδεικνύει στην κοινωνία ότι αυτά τα λεφτά υπάρχουν. Το σύνολο του ποσού. Αυτό ζητάμε λοιπόν και όταν λέμε έλεγχο δεν εννοούμε έναν έλεγχο κομματικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που κοιτάνε κάθετα τα πόθεν έσχες και τα εγκρίνουν. Εννοώ έλεγχο κανονικό των πόθεν έσχες από τους ανθρώπους που τόσα χρόνια ελέγχουν και τα πόθεν έσχες των υπολοίπων Ελλήνων».

Σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις για τα δάνεια της Τράπεζας Αττικής ο κ. Θεοδωράκης τόνισε: «Τα θαλασσοδάνεια στους εργολάβους είναι μία παλιά υπόθεση. Όλες οι κυβερνήσεις ενίσχυαν τους φίλους εργολάβους για να μπορούν όταν έχουν αυτές ανάγκη να ενισχύονται. Μιλώ για τη χρηματοδότηση των κομμάτων, μιλώ για τις υπέρογκες διαφημιστικές δαπάνες των κομμάτων από λεφτά που δεν υπάρχουν, που δεν δίνονται από τον κρατικό προϋπολογισμό, που δεν δίνονται από τα στελέχη και δίνονται από τους εργολάβους. Αυτό είναι μία πικρή αλήθεια που καλύπτει σχεδόν όλο το πολιτικό σύστημα».

Και πρόσθεσε: «Απλά ο ΣΥΡΙΖΑ, ως συνεχιστής, ως το καλύτερο παιδί του παλιού συστήματος συνεχίζει την παλιά ιστορία. Δίνει σε δικούς του εργολάβους κάποια λεφτά με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα βοηθηθεί όταν κι αυτός, ο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή, θα έχει ανάγκη».

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση