ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Ο Γ.Γ Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς για το ΙΕΚ Ξυνή

Share it:

«Θα υπάρξει ανακοίνωση σίγουρα, του υπουργείου» τόνισε ο Γενικός Γραμματέας Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς, Παυσανίας Παπαγεωργίου μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8 σχετικά με την υπόθεση του ΙΕΚ Ξυνή, και πρόσθεσε:
«Περιμένουμε τη δημοσίευση των αποφάσεών μας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και θα δοθεί μία πλήρης, διαυγέστατη εικόνα για το τι υπάρχει και το τι ισχύει αυτή τη στιγμή στο χώρο».
Αναφερόμενος στο γεγονός ότι καθημερινά παίζονται διαφημίσεις του ΙΕΚ Ξυνή στα τηλεοπτικά κανάλια, ο κ. Παπαγεωργίου σημείωσε:
«Οι διαφημίσεις παρακολουθούνται από την υπηρεσία μας και διαπιστώνονται συγκεκριμένες πράξεις οι οποίες ίσως είναι κατακριτέες και θα το δείτε στις ανακοινώσεις».
Ακούστε το ηχητικό:

Share it:

Κοινωνία

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση