GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ: Τι είναι το Χαλέπι;

«Τί είναι το Χαλέπι;». Ένας ανεξάρτητος υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, ο Γκάρι Τζόνσον, έδωσε αυτήν την απροσδόκητη απάντ...


«Τί είναι το Χαλέπι;». Ένας ανεξάρτητος υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, ο Γκάρι Τζόνσον, έδωσε αυτήν την απροσδόκητη απάντηση κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που παραχωρούσε σε απευθείας μετάδοση όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε σχετικά με την πόλη της Σύριας που βρίσκεται υπό πολιορκία εδώ και μήνες.

«Τί θα κάνατε εάν εκλεγόσασταν για το Χαλέπι;» -  την πόλη στη βόρεια Συρία που πολιορκούν οι κυβερνητικές δυνάμεις κι η οποία μονοπωλεί τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων - ρώτησε τον Τζόνσον ο δημοσιογράφος Μάικ Μπάρνικλ στην πρωινή εκπομπή «Morning Joe”.

«Και τι είναι το Χαλέπι;» διερωτήθηκε έκπληκτος ο υποψήφιος για τον προεδρικό θώκο.

«Με κοροϊδεύετε» του απάντησε ο δημοσιογράφος.

«Όχι» επέμεινε ο Γκάρι Τζόνσον.

«Το Χαλέπι βρίσκεται στη Συρία, είναι το επίκεντρο της προσφυγικής κρίσης» του εξήγησε κατόπιν ο παρουσιαστής της εκπομπής.

Η γκάφα σε ζωντανή σύνδεση του ανεξάρτητου υποψηφίου στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου έκανε τον γύρο του Διαδικτύου και σχολιάστηκε εκτενώς από τους χρήστες με την ετικέτα #WhatisAleppo (Τι είναι το Χαλέπι).

Ο Γκάρι Τζόνσον θα συγκέντρωνε το 13% των ψήφων, σύμφωνα με τον μέσο όρο των δημοσκοπήσεων που διεξήγαγε η εφημερίδα Washington Post στις 50 αμερικανικές πολιτείες και δημοσιεύτηκαν την Τρίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση