GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ; Τσίπρας: "Όποιος καναλάρχης δεν έχει να πληρώσει θα εκπέσει!" (ΒΙΝΤΕΟ)

«Αν κάποιος από τους προσωρινούς υπερθεματιστές, δεν μας ενδιαφέρει το όνομα, δεν έχουμε φίλους εμείς, δεν έχει τη δυνατότητα να πληρώσ...


«Αν κάποιος από τους προσωρινούς υπερθεματιστές, δεν μας ενδιαφέρει το όνομα, δεν έχουμε φίλους εμείς, δεν έχει τη δυνατότητα να πληρώσει ή να δικαιολογήσει τα χρήματά του θα εκπέσει το επόμενο δευτερόλεπτο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας για τις τηλεοπτικές άδειες, κατά την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και δημιουργώντας την αίσθηση ότι η κυβέρνηση παίρνει αποστάσεις ή και εγκαταλείπει τον Χρ. Καλογρίτσα...
Δείτε το απόσπασμα από την ΕΡΤ:

3 σχόλια

  1. Ο ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ, ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ....( Λέτε να είναι ΚΑΙ ..αριστερός ο εντελώς καΜένος ?)

    (....)Εκείνη την εποχή ήταν που πέρασε το κατώφλι του γραφείου του στο υπουργείο Ναυτιλίας, ένας περίεργος τύπος που εκπροσωπούσε τα συμφέροντα του Κυπρίου πλοιοκτήτη του Sea Diamond που είχε βουλιάξει στη Σαντορίνη και δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να πληρώσει τις συνέπειες των προβλημάτων που είχε προκαλέσει το πλοίο του στη θάλασσα του μαγευτικού νησιού.

    **Οι ντόπιοι είχαν ξεσηκωθεί, αλλά ο υφυπουργός παρέμενε ασυγκίνητος και κανείς εκτός από τρείς συγκεκριμένους ανθρώπους δεν ξέρει τι ειπώθηκε σε εκείνη την «μυστηριώδη συνάντηση»[...]

    **Εκείνο τον καιρό ο Πάνος Καμμένος είχε ήδη χωρίσει από τον πρώτο του γάμο και είχε παντρευτεί την σημερινή σύζυγό του, πετυχημένη δικηγόρο, Έλενα Τζούλη. Η βάφτιση δε του πρώτου τους παιδιού, που έγινε στον Αγ. Κωνσταντίνο Γλυφάδας αποτέλεσε μέγα κοσμικό γεγονός των ημερών εκείνων καθώς και η δεξίωση που δόθηκε στη Βουλιαγμένη μετά το μυστήριο.

    **Κουμπάρος στη βάφτιση ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας, παλαιό στέλεχος του ΚΚΕ, αγαπημένο παιδί του Χαρίλαου Φλωράκη, επιβιώσας σε κάθε κυβερνητική κατάσταση και αργότερα κατηγορούμενος με βάση συνομιλίες που κατέγραψε το «μαύρο κουτί» της ΚΥΠ, ως χρηματοδότης της συμμορίας του έγκλειστου Παναγιώτη Βλαστού.

    **Στις εσωκομματικές εκλογές του 2009, ο Πάνος Καμμένος βγήκε μπροστά υπέρ της Ντόρας Μπακογιάννη την οποία όμως και πούλησε πολύ γρήγορα , για τα μάτια του Αντώνη Σαμαρά λίγο πριν την εσωκομματική κάλπη.

    **Αργότερα με την ίδια ευκολία πούλησε και τον Αντώνη Σαμαρά και (με λεφτά, που όπως λέει ο τ. βουλευτής του κόμματος του, Γιάννης Κουράκος)του έβρισκε ο Γιώργος Βουλγαράκης, ίδρυσε τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
    Δεν γνωρίζουμε αν μοιράζεται με τον φίλο του το ρητό «ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό», ωστόσο με τον Γιώργο Βουλγαράκη τους συνδέει η κοινή τους αγάπη για τα σκάφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΠΑΚΗΣ ‘’ΣΩΖΕΙ’’ ΤΟΝ ΠΑΝΟ, ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ?
    Τον Ιούλιο του 2009 το όνομα του Πάνου Καμμένου

    συνδέθηκε με το σκάνδαλο του «συνδικάτου του εγκλήματος», όπως ονομάστηκε από τον Τύπο, με «εγκέφαλο» τον Παναγιώτη Βλαστό που μεταξύ πολλών άλλων εγκληματικών ενεργειών ήταν υπεύθυνος και για την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου. Σύμφωνα με τις αναφορές, οι Πάνος Καμμένος και Χρήστος Μαρκογιαννάκης ανήκαν στους βουλευτές που αναφέρθηκαν απ'τους
    ==========================================================================
    κακοποιούς ως καλοί και έμπιστοι φίλοι που τους διευκόλυναν, σε συνομιλίες που υπέκλεψαν οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες (ΕΥΠ) . Ο διοικητής της ΕΥΠ (και μετέπειτα βουλευτής του ΛΑΟΣ) Ιωάννης Κοραντής δήλωσε ότι αρνήθηκε να επεξεργαστεί τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες επειδή αποτελούσαν απόδειξη εμπλοκής συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων της Νέας Δημοκρατίας. Η απόφαση του αυτή, σύμφωνα με τον ίδιο, οδήγησε στην αποπομπή του από την ηγεσία της ΕΥΠ με εντολή του τότε Υπουργού Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλου

    ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ
    «Η Δικαιοσύνη αποφεύγει την πραγματογνωμοσύνη»
    Ο συνήγορος του Παναγιώτη Βλαστού, Φραγκίσκος Ραγκούσης, τόνισε: «Εξ υπαρχής όλοι οι κατηγορούμενοι καταγγείλανε τη νόθευση των απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών στην υπόθεση της απαγωγής Παναγόπουλου, το στήσιμο κατηγοριών με κοπτοραπτική που διενήργησαν αξιωματικοί του ΙΔΕΖΙ, καθώς και την υποκλοπή των συνομιλιών, δεδομένου ότι δεν υπάρχει βούλευμα που να επιτρέπει στην ΕΥΠ να παρακολουθεί και να καταγράφει τις συνομιλίες του Βλαστού και των λοιπών κατηγορουμένων. Ζητήσαμε πολλάκις από την ανακρίτρια τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης... Η απορία μου ως νομικού είναι τι έχει να φοβηθεί η Δικαιοσύνη και δεν διατάσσει τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης, ώστε να λάμψει η αλήθεια;».
    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=18684950

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TA...MESANYXTA ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ

    Αποκαλύψεις βόμβα στην υπόθεση της απαγωγής Παναγόπουλου
    Πρόσφατα άρθρα: Ρενάτα Γρυπάρη
    http://www.newstime.gr/?i=nt.el.article&id=7511

    Βαριά σκιά πάνω από το Μαξίμου, καθώς από τις ηχογραφημένες συνομιλίες μεταξύ του Π. Βλαστού - του φερόμενου ως "εγκεφάλου" της συμμορίας των απαγωγέων του εφοπλιστή Π. Παναγόπουλου - με τους συγκατηγορουμένούς του προκύπτει εμπλοκή πολιτικών προσώπων, δικηγόρων, εισαγγελικών λειτουργών και αστυνομικών σε θέσεις - κλειδιά.

    Σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα του Τύπου, ο Βλαστός αναφέρεται - μεταξύ άλλων - στη σύζυγο του αναπληρωτή υπουργού Δημόσιας Τάξης Χρ. Μαρκογιαννάκη, στον υφυπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας Π. Καμμένο και στον επιχειρηματία πρώην εκδότη Χρήστο Καλογρίτσα.
    -----------------------------------------------------------------------------------
    Σε μια από τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, που έχουν έλθει στη δημοσιότητα, η σύζυγος του Π. Βλαστού συνομιλεί με τον διευθυντή των φυλακών Μιχάλη Κυριακάκη για τη μεταγωγή του και εκείνος επικαλείται για την υπόθεση την εμπλοκή της συζύγου του αναπληρωτή υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Μαρκογιαννάκη.

    O αναπληρωτής υπουργός εξέδωσε το απόγευμα της Τετάρτης (8/7) την εξής ανακοίνωση: "Σχετικά με τα διαλαμβανόμενα στην από 27-05-2009 συνομιλία μεταξύ Μιχάλη Κυριακάκη Δ/ντη φυλακών Αγιάς Χανίων και Χήρας Ιωάννας του Σπυρίδωνα διευκρινίζεται ότι πράγματι ο Μιχάλης Κυριακάκης μετέφερε την παράκλησή του στη σύζυγό μου, που εργάζεται ως μετακλητή υπάλληλος στο Γραφείο μου, να διερευνηθεί η δυνατότητα τοποθέτησης τελειόφοιτου σπουδαστή της Σχολής Μηχανικών Αεροσκαφών (ΣΜΑ) στα Χανιά. Οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια ερμηνείας δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα".

    Στην εικόνα προστέθηκε η γραμματέας του υφυπουργού Υγείας, Μ. Σαλμά και υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ το 2004, Μαρία Σωτηρίου, που παραιτήθηκε χθες και διατηρούσε σχέσεις με το Γ. Τρομπούκη, στον οποίο αποδίδεται προσπάθεια ξεπλύματος μέρους των λύτρων της συμμορίας.

    Ο ίδιος ο Τρομπούκης σε συνομιλία του με τον Γ. Βλαστό εμπλέκει και τον υφυπουργό Εμπορικής
    ================================================================================
    Ναυτιλίας, Π. Καμένο. Ο κ. Καμμένος, από την πλευρά του, σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί το όνομά του, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι έχει οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση μεταγωγής του Βλαστού σε άλλη φυλακή, ενώ άφησε σαφείς αιχμές κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

    "Αφού αναφέρεστε σε όσα λένε στην τηλεφωνική τους συνομιλία ο Βλαστός και ο Τρομπούκης για το όνομά μου, γιατί δεν λέτε τίποτε για την εμπλοκή του ονόματος του Βαρδινογιάννη στην
    -----------------------------------------------------------------------------------------
    ίδια συνομιλία;" διερωτήθηκε ο υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας μιλώντας στο βραδυνό δελτίο ειδήσεων του MEGA, προσθέτοντας ότι απ' όσα διάβασε στην συνομιλία του Βλαστού με τον Τρομπούκη, "ο κ. Βαρδινογιάννης έδωσε εντολή για τη δολοφονία μπράβου της νύχτας".
    ---------------------------------------------------------------------------------------
    "Αβάσιμα" χαρακτήρισε μέσω του ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Εσωτερικών Κ. Γκιουλέκας, όσα ακούγονται για εμπλοκή μελών της κυβέρνησης στην υπόθεση.
    Ερωτηθείς σχετικά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευ. Αντώναρος δήλωσε την Τετάρτη (8/7) ότι πρόκειται για "φημολογίες και αστήρικτους ισχυρισμούς, που δεν μπορούν να συνιστούν μομφή για κάποιο πολιτικό πρόσωπο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση