GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συμφωνίες με τρίτες χώρες για τον επαναπατρισμό όσων δεν δικαιούνται άσυλο προτείνει η Μέρκελ

Η Καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ επανέλαβε ότι η Ευρώπη θα πρέπει να επιταχύνει τις προσπάθειές της για να αντιμετωπίσει την ...


Η Καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ επανέλαβε ότι η Ευρώπη θα πρέπει να επιταχύνει τις προσπάθειές της για να αντιμετωπίσει την παράνομη μετανάστευση, συνάπτοντας νέες συμφωνίες για τον γρήγορο επαναπατρισμό των προσφύγων το αίτημα των οποίων για χορήγηση ασύλου απορρίπτεται.
«Θέλουμε να σταματήσουμε την παράνομη μετανάστευση και ταυτόχρονα να σταθούμε στο ύψος των ανθρωπιστικών ευθυνών μας», δήλωσε η Μέρκελ μετά τη μίνι Σύνοδο για το προσφυγικό που διεξήχθη στη Βιέννη.
«Είναι απαραίτητο να συνάψουμε συμφωνίες με τρίτες χώρες, κυρίως στην Αφρική, αλλά επίσης στο Πακιστάν και το Αφγανιστάν (...) για να αποσαφηνιστεί ότι εκείνοι που δεν έχουν το δικαίωμα να παραμείνουν στην Ευρώπη θα σταλούν πίσω στις χώρες προέλευσής τους», πρόσθεσε η Γερμανίδα Καγκελάριος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση