GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κετσπάγια: Ίσως μια μέρα επιστρέψω στη Νιούκαστλ

Στο φιλικό παιχνίδι για φιλανθρωπικό σκοπό της Νιούκαστλ με αντίπαλο τους βετεράνους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αγωνιστούν ο Τιμού...


Στο φιλικό παιχνίδι για φιλανθρωπικό σκοπό της Νιούκαστλ με αντίπαλο τους βετεράνους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αγωνιστούν ο Τιμούρ Κετσπάγια και ο Νίκος Νταμπίζας. 

Ο Γεωργιανός προπονητής της ΑΕΚ μίλησε σε αγγλική ιστοσελίδα για την επιστροφή του στο Νησί, με αφορμή τον παραπάνω λόγο, και όταν ρωτήθηκε αν στο μέλλον αναλάβει τον σύλλογο του Τάινσαϊντ δεν θέλησε να αποκλείσει κανένα ενδεχόμενο. 

Ωστόσο, ο 48χρονος τεχνικός δήλωσε πως «είμαι συγκεντρωμένος στην πολύ καλή δουλειά που έχω στην Αθήνα και στην ΑΕΚ». 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη βρετανική ιστοσελίδα chroniclelive.co.uk 

Για την επιστροφή του στην Αγγλία με αφορμή το φιλικό παιχνίδι, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, το οποίο θα διεξαχθεί στις 9 Οκτωβρίου, μεταξύ βετεράνων άσων της Νιούκαστλ και της Μάνστσεστερ Γιουνάιτεντ: «Είναι ωραίο να κοιτάζω πίσω. Πέρασα όμορφα στην Αγγλία και ήταν μία εξαιρετική ευκαιρία για την ποδοσφαιρική μου καριέρα. Πάντοτε παρακολουθώ τις εξελίξεις στη Νιούκαστλ από τότε που έφυγα. Είναι απογοητευτικό να βλέπεις να υποφέρουν τα τελευταία χρόνια. Θέλω και πάλι να δω την ομάδα στις κορυφαίες του Αγγλικού ποδοσφαίρου και να φτάσει εκεί που οι φίλαθλοι ονειρεύονται, γιατί είναι μεταξύ των καλύτερων του κόσμου.» 

Για το γκολ που σκόραρε κόντρα στην Κροάσια Ζάγκρεμπ στέλνοντας τη Νιούκαστλ για πρώτη φορά στους ομίλους του Champions League: «Ήταν σπουδαίο που μπόρεσα να βοηθήσω τη Νιούκαστλ να μπει στο Champions League. Ήταν φανταστικό να συμμετέχεις σε μία τέτοια διοργάνωση με μία ομάδα, όπως η Νιούκαστλ, κάτι που είναι δυσκολότερο να το πράξεις τώρα, πόσο μάλλον ως προπονητής.» 

Για την εθνική Γεωργίας: «Οταν ανέλαβα την Εθνική Γεωργίας, υπήρχαν μεγάλες προσδοκίες από εμένα και τους παίκτες. Ήταν δύσκολο, αλλά ήταν μία εξαιρετική εμπειρία για εμένα. Οι φιλοδοξίες υπάρχουν, αλλά είναι δύσκολο να προοδεύσεις, εξαιτίας της γεωγραφικής θέσης των παικτών. Τα πράγματα είναι ακόμα πιο διαφορετικά τώρα.» 

Για το αν θα γινόταν προπονητής στη Νιούκαστλ: «Στη Νιούκαστλ ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα συμβεί. Δεν είναι εύκολο να κάνεις πράγματα ως παίκτης, ενώ ως προπονητής είναι ακόμα πιο δύσκολο. Ποιος ξέρει όμως, ίσως μια μέρα να επιστρέψω. Προς το παρόν είμαι συγκεντρωμένος στην πολύ καλή δουλειά που έχω στην Αθήνα και στην ΑΕΚ». 

Για το φιλικό και για το φιλανθρωπικό σκοπό που γίνεται: «Δυστυχώς, αρκετός κόσμος χρειάζεται τη βοήθειά μας, έτσι από τη στιγμή που μπορούμε να κάνουμε κάτι, τότε είναι σημαντικό για εμάς. Έλαβα την πρόσκληση, έτσι ελπίζω κι ανυπομονώ να επιστρέψω στη Νιούκαστλ. Είναι μία φανταστική ευκαιρία να δω κάποιους παλιούς φίλους και να μπορέσω να παίξω ποδόσφαιρο και πάλι, για ένα σπουδαίο σκοπό.».

 

Πηγή: sport-fm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση