GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα νέα δεδομένα στο διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών - Τι αλλάζει με τη συμμετοχή Σαββίδη

Η αποχώρηση Καλογρίτσα από το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες φέρνει την εταιρεία του Ιβάν Σαββίδη στο καθεστώς των οριστικών υπερθ...


Η αποχώρηση Καλογρίτσα από το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες φέρνει την εταιρεία του Ιβάν Σαββίδη στο καθεστώς των οριστικών υπερθεματιστών.

Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί είναι η εξής. Πρέπει πρώτα να διαπιστωθεί από την εφορία στις 3.00 το μεσημέρι πως όντως δεν προσήλθε να καταθέσει την πρώτη δόση των 17.533.000 ευρώ. Στη συνέχεια θα πρέπει να εκδοθεί διαπιστωτική πράξη από το Γενικό Γραμματέα Ενημέρωσης & Επικοινωνίας Λευτέρη Κρέτσο και να κληθεί η πρώτη επιλαχούσα η εταιρεία  Dimera Media Ltd του Ιβάν Σαββίδη.

Θα ακολουθήσει έλεγχος επί των οικονομικών μέσων της εταιρείας για να διαπιστωθεί αν έχει το ποσό του τιμήματος (61.500.000 ευρώ) και στη συνέχεια αφού ανακηρυχθεί οριστικός υπερθεματιστής η Dimera Media θα κληθεί εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος να καταβάλει την πρώτη δόση των 20.500.000 ευρώ. Η διαδικασία αυτή δεν επηρεάζει την πορεία αδειοδότησης των τριών εταιρειών, Ειδήσεις Ντοτ Κομ (ΣΚΑΪ), ΑΝΤ1, ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ (Βαγγέλης Μαρινάκης) που έχουν ήδη πληρώσει το τίμημα.

 

Ακούστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του Βασίλη Κουφόπουλου στο μαγκαζίνο του Realfm 97,8

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση