GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: Η ΝΔ ταυτίστηκε με ιδιωτικά συμφέροντα - ΒΙΝΤΕΟ

Δριμεία επίθεση στη Νέα Δημοκρατία, εξαπέλυσε ο Πρωθυπουργός, από την Ολυμπία Οδό, με αφορμή τη στάση που κράτησε το τελευταίο διάστημα...


Δριμεία επίθεση στη Νέα Δημοκρατία, εξαπέλυσε ο Πρωθυπουργός, από την Ολυμπία Οδό, με αφορμή τη στάση που κράτησε το τελευταίο διάστημα αναφορικά με τις τηλεοπτικές άδειες.
«Η αξιωματική αντιπολίτευση κράτησε μία στάση, ίσως συνεπή, με μια διαδρομή υπεράσπισης ιδιωτικών συμφερόντων, αλλά μία στάση που δεν αξίζει ούτε σε μια παράταξη που έχει μία ιστορία αλλά ούτε και στον τόπο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε: «η υπεράσπιση του δημόσιου συμφέροντος είναι πάνω από όλα».
«Μέχρι την τελευταία στιγμή, η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη ταυτίστηκε με ιδιωτικά συμφέροντα. Δεν πίστεψε ότι θα πηγαίναμε κόντρα στο ρεύμα όπως το κάναμε πολλές φορές ενάμιση χρόνο τώρα, κόντρα σε όλο το μιντιακό σύστημα, στο μιντιακό κατεστημένο που δεν ήθελε να βάλει το χέρι στην τσέπη», πρόσθεσε ο Αλέξης Τσίπρας.
«Τώρα όμως που τελειώνει ο διαγωνισμός τους καλώ να παραδεχτούν το ατόπημά τους. Τους καλώ όχι μόνο να αναγνωρίσουν ότι αν ακολουθούσαμε αυτά που μας έλεγαν, δηλαδή να αφήσουμε ανοιχτό τον αριθμό τα έσοδα στα δημόσια ταμεία θα ήταν γύρω στα 30 εκατομμύρια», ανέφερε ο Πρωθυπουργός και υπογράμμισε ότι «πρέπει να μπουν κανόνες στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο».

Δείτε το βίντεο

1 σχόλιο

  1. Ο Βαρδής ο Καλογρίτσας και η "17Ν"


    Απο τον Μιχάλη Δενδρινό

    Aναστατωμένη είναι η οικογένεια Βαρδινογιάννη, απο τα όσα λέει στις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες του, ο συμμορίτης εργολάβος Τρομπούκης. Μιλώντας με το έγκλειστο μπουμπούκι, τον Βλαστό, αναφέρει οτι ο ηγέτης της "17Ν", είναι ο επιχειρηματίας, εκδότης, κατασκευαστής Χρήστος Καλογρίτσας!

    *Είναι η στιγμή που ο τελευταίος παίρνει το τηλέφωνο απο τον Τρομπούκη και λέει στον Βλαστό "Καμαράκι μου, τι κάνεις;", λες και μιλούσε σε καμιά Αρσακειάδα.

    *Η εμπλοκή του ονόματος του Καλογρίτσα στη 17Ν, απο ένα ηγετικό στέλεχος του Συνδικάτου του Εγκλήματος, όπως ο Τρομπούκης, παρότι δεν έχει καμιά αξιοπιστία, ξύπνησε στην οικογένεια Βαρδινογιάννη, τις επώδυνες μνήμες της επίθεσης.
    * Αν σ αυτό προσθέσει κανείς την πεποίθηση του αποθανόντος Θόδωρου Βαρδινογιάνη, οτι πίσω απο την επίθεση της "17Ν", στον Βαρδή κρύβονται επιχειρηματικά συμφέροντα, τα όσα λέει ο Τρομπούκης έρχονται να ξύσουν πληγές.
    * Απο την άλλη ο κακός χειρισμός του Mega που ανάγκασε τον Πάνο Καμμένο, ν αναφερθεί στον Βαρδή Βαρδινογιάννη και σε όσα περιλαμβάνονται στη δικογραφία, προκαλεί τριγμούς σ ένα κανάλι που κάθε λίγο και λιγάκι προβληματίζει την οικογένεια του κορυφαίου επιχειρηματία.
    *Σ αυτό το ρευστό σκηνικό, έρχεται να προστεθεί και η πρωθυπουργική ανεπάρκεια, η οποία τείνει να γίνει ένας επικίνδυνος αστάθμητος παράγοντας:
    "Μ αυτό το παιδί, ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει...", είναι η παραδοχή κορυφαίων επιχειρηματιών της χώρας για την ηγετική στόμφα του πρωθυπουργού μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση