GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρήτη: Πέταξαν φέιγ βολάν με αποσπάσματα από το Κοράνι

Φέιγ βολάν με αποσπάσματα από το κοράνι πέταξαν άγνωστοι κατά τη διάρκεια της νύχτας στο Τυμπάκι. Το κείμενο, σύμφωνα με το flashnews.g...


Φέιγ βολάν με αποσπάσματα από το κοράνι πέταξαν άγνωστοι κατά τη διάρκεια της νύχτας στο Τυμπάκι. Το κείμενο, σύμφωνα με το flashnews.gr,  φέρει ως υπογραφή το όνομα "Μουσουλμανική Αδελφότητα Κρήτης".
Συγκεκριμένα αναφέρει:
"Στο όνομα του Αλλάχ του Μεγαλόψυχου, του Φιλεύσπλαχνου. Να πεις. «Είναι ο Αλλάχ, ο Μοναδικός. Ο Αλλάχ, ο Ανεξάρτητος, τον οποίο όλοι ικετεύουν. Δεν τεκνοποιεί και δεν έχει γεννηθεί. Και δεν υπάρχει κανένας όμοιός Του» (Κοράνι, κεφ. 112, μέρος 30 Αλ Ικλάς)
Εσείς είστε ο ανώτερος λαός του κόσμου όλου, μόνο η πίστη σας μετράει και κανενός άλλου, έχετε δικαίωμα ζωής και θανάτου και ιδιοκτησίας επάνω σε κάθε άλλον άνθρωπο που θα τολμήσει να αμφισβητήσει την πρωτοκαθεδρία σας και δεν θα ασπαστεί την πίστη σας/μου.
Ο Αλλάχ επιτάσσει οι πιστοί του να είναι κυρίαρχοι της γης όπου θα ζουν, και μόνο αυτοί θα μπορούν να έχουν ιδιοκτησίες, και μόνο εμείς θα μπορούμε να έχουμε τη γη.
Ο Αλλάχ είπε ότι θα πρέπει να κατακτηθεί όλος ο πλανήτης, και οι πιστοί του να έχουν την γη και τις καλλιέργειες.
Οι άπιστοι δεν μπορούν να έχουν γη και καλλιέργειες διότι αυτό ανήκει μόνο σ΄ εμάς τους πιστούς.
Οι άπιστοι θα λαμβάνουν μόνο από εμάς κατά πως επιβάλει το ιερό ΚΟΡΑΝΙ μόνο την ελεημοσύνη.
Κοράνι 9:12 «Κι αν αυτοί (οι άπιστοι) σπάσουν τον όρκο τους μετά τη συμφωνία και (απροκάλυπτα) κατηγορήσουν τη θρησκεία σας, τότε πολεμήστε με τους αρχηγούς των απίστων – ασφαλώς οι όρκοι τους δεν αξίζουν –έτσι ώστε να σταματήσουν».
Κοράνι 8:12 «Θυμηθείτε ότι ο Κύριος σας ενέπνευσε τους αγγέλους (με το μήνυμα): «Είμαι μαζί σας: δώστε αντοχή στους Πιστούς»
ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΡΗΤΗΣ"
Λόγω πάντως του περιεχομένου των φειγ βολάν και της αόριστης και γενικής υπογραφής "Μουσουλμανική Αδελφότητα Κρήτης", εξετάζεται αν η κίνηση αυτή εξυπηρετεί άλλους σκοπούς έχοντας ρόλο προβοκάτσιας.
Σε δηλώσεις του o Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Δασκαλάκης τόνισε πως πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό για το οποίο έχει ενημερωθεί η ΕΛ.ΑΣ. και το οποίο ερευνάται χωρίς όμως να δημιουργεί ιδιαίτερο προβληματισμό.


Πηγή φωτογραφίας: mesaralive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση