GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξετάζεται ακόμα και η εκταφή της σορού του Αλέξανδρου Βέλιου

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών, καλούνται να ερευνήσουν το ενδεχόμενο να τελέστηκε το αδίκημα της συνέργειας σε αυ...


Οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών, καλούνται να ερευνήσουν το ενδεχόμενο να τελέστηκε το αδίκημα της συνέργειας σε αυτοκτονία στην περίπτωση του θανάτου του Αλέξανδρου Βέλιου.

Προ ημερών μάλιστα, για την ίδια υπόθεση ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλίας Ζαγοραίος διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης. Σε περίπτωση, όπως γράφει ρεπορτάζ της Καθημερινής, που από την έρευνα προκύψουν ενδείξεις πως κάποιο τρίτο πρόσωπο έκανε στον Αλέξανδρο Βέλιο ένεση, δεν αποκλείεται ο δικαστικός λειτουργός να δώσει εντολή εκταφής της σορού του άτυχου δημοσιογράφου, προκειμένου να γίνουν οι αναγκαίες ιστολογικές εξετάσεις.

Πάντως, οι αστυνομικοί του Α.Τ. κοντά στο σπίτι του δημοσιογράφου δεν σχημάτισαν δικογραφία για αυτοκτονία (όπως αποτελεί συνήθη πρακτική) και άρα δεν παραγγέλθηκε ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών πρόκειται αρχικά να καλέσουν για κατάθεση άτομα που φέρεται να παρείχαν «υποστήριξη» στον Βέλιο, σχετικά με τη χορήγηση της θανατηφόρας ουσίας, καθώς επίσης και άτομα του φιλικού και οικογενειακού περιβάλλοντός του. Αφορμή για την προκαταρκτική εξέταση υπήρξε κείμενο δημοσιογράφου και φίλου του Αλέξανδρου Βέλιου, που ανέφερε μεταξύ άλλων ότι αν και ο 63χρονος δημοσιογράφος εισήχθη σε νοσοκομείο για τη διαδικασία της ευθανασίας, τελικά ο γιατρός δεν υλοποίησε την υπόσχεσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση