GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έλληνας ηθοποιός δήλωσε πώς τα λεφτά που έβγαλε... εξανεμίστηκαν

Ο Νίκος Κουρής μίλησε στην εφημερίδα Real και τον Βασίλη Μπουζιώτη, ο οποίος απάντησε στην ερώτηση για το αν έχει βγάλει καλά χρήματα...


Ο Νίκος Κουρής μίλησε στην εφημερίδα Real και τον Βασίλη Μπουζιώτη, ο οποίος απάντησε στην ερώτηση για το αν έχει βγάλει καλά χρήματα.

Θα πίστευε κανείς πως συμμετέχοντας σε τόσες παραγωγές θα έβγαζες χρήματα

Ξέρεις πως είναι πια τα πράγματα και στο θέατρο και γενικότερα. Δεν βγάζεις πια χρήματα από μια δουλειά, όλοι μας κάνουμε όσες περισσότερες μπορούμε για να τα βγάλουμε πέρα. Ανάμεσά τους κι εγώ. Με παρηγορεί, όμως, το γεγονός ότι ασχολούμαι με αυτό που αγαπώ και έτσι έχω τη δυνατότητα να... δραπετεύω μέσα από έργα και ρόλους. Είναι βάλσαμο για μένα το να βουτάω στην τέχνη μου και να ξεχνιέμαι λίγο.

Έχεις κάνει ελάχιστη τηλεόραση, Νίκο. Από αυτήν έβγαλε χρήματα, νομίζω...

Έβγαλα καλά λεφτά, τα οποία όμως εξανεμίστηκαν. Αν είχα πει κι άλλα «ναι» μπορεί να είχα χρήματα στην άκρη, αλλά ο έρωτάς μου ήταν πάντα το θέατρο και είπα πολλά «όχι» στην τηλεόραση, για να μπορέσω να δοθώ ολοκληρωτικά στο θέατρο. Πάρα πολλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση