GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κεφαλογιάννη: Οι πολίτες δικαίως δεν αρκούνται σε μεγαλόστομες εξαγγελίες

«Η ΝΔ δεν μίλησε για κατάργηση του ΕΝΦΙΑ όπως ο κ. Τσίπρας, αλλά για σταδιακή μείωσή του», δηλώνει στη συνέντευξή της η βουλευτής της Ν...


«Η ΝΔ δεν μίλησε για κατάργηση του ΕΝΦΙΑ όπως ο κ. Τσίπρας, αλλά για σταδιακή μείωσή του», δηλώνει στη συνέντευξή της η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη, συμπληρώνοντας ότι οι πολίτες δικαίως δεν πείθονται από συνθήματα και δεν αρκούνται σε μεγαλόστομες εξαγγελίες.
Η Όλγα Κεφαλογιάννη, μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο, αναφερόμενη στη δεύτερη αξιολόγηση υπογραμμίζει ότι η κυβέρνηση οφείλει να την κλείσει και εκτιμά ότι υπάρχουν περιθώρια, ώστε να μην χρειαστεί να ληφθούν πρόσθετα μέτρα μέσω περικοπής δαπανών και μεταρρυθμίσεων, ωστόσο, εκφράζει τις αμφιβολίες της εάν η κυβέρνηση είναι έτοιμη ή ικανή να κάνει τέτοιου είδους επιλογές.
Για τις αιτιάσεις της ΝΔ περί πρόωρων εκλογών υπογραμμίζει ότι το ύφος και το ήθος της κυβέρνησης Τσίπρα επιβεβαιώνουν την ορθότητα της θέσης υπέρ των εκλογών.
Ερωτηθείσα εάν προτεραιότητα της ΝΔ ως κυβέρνηση είναι η μείωση του χρέους απαντά ότι «επιδιωκόμενος στόχος είναι η απομείωση των ετήσιων επιβαρύνσεων της χώρας από χρεολύσια».
Σχετικά με τον διαγωνισμό των καναλιών εκφράζει την άποψη ότι «ο νόμος Παππά αντιβαίνει το Σύνταγμα», ενώ για το τι θα πράξει η ΝΔ δηλώνει: «ναι στη ρύθμιση ενός τοπίου που παραμένει αρύθμιστο, ναι στην τήρηση του Συντάγματος».
Τέλος, για τις δηλώσεις του δημάρχου Ωραιοκάστρου για τα παιδιά των προσφύγων απαντά με νόημα: «Πρέπει να ενημερώνουμε, να διεκδικούμε, αλλά όχι να διχάζουμε την κοινωνία».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση