GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι στρατηγικές προτεραιότητες του ΟΠΑΠ

Οκτώ είναι οι στρατηγικές προτεραιότητες που θέτει για τον ΟΠΑΠ ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος, Ντάμιαν Κόουπ. Όραμά 2020:  ο ΟΠΑΠ να καθι...


Οκτώ είναι οι στρατηγικές προτεραιότητες που θέτει για τον ΟΠΑΠ ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος, Ντάμιαν Κόουπ.
Όραμά 2020: ο ΟΠΑΠ να καθιερωθεί ως μία εταιρεία ψυχαγωγίας και τυχερών παιχνιδιών παγκόσμιου επιπέδου.
Πελάτες, δίκτυο, προϊόντα και νέες τεχνολογίες στο επίκεντρο σημαντικών πρωτοβουλιών
Στο πλαίσιο της τηλεδιάσκεψης για τα αποτελέσματα πρώτου εξαμήνου 2016 του ΟΠΑΠ στους αναλυτές ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Ντάμιαν Κόουπ παρουσίασε το όραμα, την στρατηγική και τις προτεραιότητές του για την περαιτέρω ανάπτυξη του ομίλου.
Θέτοντας ως όραμά του ο ΟΠΑΠ να αποτελέσει τα επόμενα χρόνια μια κορυφαία εταιρεία τυχερών παιγνίων και ψυχαγωγίας σε παγκόσμιο επίπεδο, ο κύριος Κόουπ, δύο μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, παρουσίασε την ξεκάθαρη στρατηγική κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσει ο Όμιλος. Τοποθέτησε μεταξύ άλλων στο επίκεντρο των δράσεων τους πελάτες, το δίκτυο, τα προϊόντα και τις ψηφιακές και τεχνολογικές δυνατότητες.
«Παρά τις πολλές προκλήσεις του περιβάλλοντος που λειτουργούμε, ο ΟΠΑΠ έχει μπροστά του λαμπρό μέλλον. Ήδη τα τελευταία χρόνια έχουν μπει γερά θεμέλια και έχει συντελεστεί σημαντική πρόοδος. Με την υλοποίηση του στρατηγικού μας σχεδίου και τη συμβολή των ανθρώπων μας μπορούμε να υλοποιήσουμε το Όραμά μας, το οποίο με τη σειρά του θα έχει ως αποτέλεσμα έναν πιο κερδοφόρο και επιτυχημένο Όμιλο ΟΠΑΠ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κος Κόουπ.
Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση