GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μητσοτάκης στον Τσίπρα: Έχετε γκρεμίσει ό,τι υπάρχει - ΒΙΝΤΕΟ

«Έχετε προκαλέσει Εγκέλαδο στη χώρα, έχετε γκρεμίσει ό,τι υπάρχει» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον Πρωθυπου...


«Έχετε προκαλέσει Εγκέλαδο στη χώρα, έχετε γκρεμίσει ό,τι υπάρχει» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στη δευτερολογία του κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την Παιδεία στη Βουλή ενώ επεσήμανε ότι η φοιτητική παράταξη στην οποία ήταν επικεφαλής ο Πρωθυπουργός είχε το όνομα «Εγκέλαδος». 

«Χαίρομαι που σύρεστε στην αποδοχή της πρότασης μας» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης αναφορικά με το αίτημα για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τη διαπλοκή και τη διαφθορά  που κατέθεσε ο Πρωθυπουργός.

«Θέλω να γυρίσω το ρολόι του χρόνου πίσω, έξι μήνες τον Μάρτιο 2016, όταν με το ίδιο θράσος που επιδείξατε και σήμερα ζητούσατε προ  ημερησίας συζήτηση για τη διαφθορά και τη διαπλοκή. Έγινε αυτή η συζήτηση και κατά γενική ομολογία υποστήκατε μια πανωλεθρία. Επανέρχεστε λοιπόν στον τόπο του εγκλήματος» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης προσθέτοντας:

«Υπάρχει όμως μια μεγάλη διαφορά. Σε σχέση με το τι γνωρίζαμε τον Μάρτιο έχουν προστεθεί μια σειρά από δεδομένα στο δημόσιο διάλογο. Ο κ. Καλογρίτσας, η Τράπεζα Αττικής, οι offshore της Αυγής. Με πολύ μεγάλη χαρά λοιπόν θα έρθουμε να τα συζητήσουμε όλα».

Ο κ. Μητσοτάκης έκλεισε  την ομιλία του με την «ευχή να μπορέσουμε, σε κάποια από αυτά που θεωρώ αυτονόητα, να συμφωνήσουμε»

«Δεν νομίζω ότι θα είναι εύκολο γιατί βλέπουμε τον κόσμο μέσα από μια διαφορετική ματιά» κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση