GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αν ο Ντοναλντ Τραμπ θεωρείται επικίνδυνος, τότε δεν έχετε γνωρίσει το γιο του

Λένε ότι το μήλο δε πέφτει μακριά από τη μηλιά και αυτό δε θα μπορούσε να μην ισχύει και στην περίπτωση του Ντόναλντ Τραμπ και του Ντόν...


Λένε ότι το μήλο δε πέφτει μακριά από τη μηλιά και αυτό δε θα μπορούσε να μην ισχύει και στην περίπτωση του Ντόναλντ Τραμπ και του Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ!
Ο γιος του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, και της πρώην συζύγου του Ιβάνκα, έβαλε τον εαυτό του στο στόχαστρο έντονων αποδοκιμασιών όταν με ανάρτησή του στο Twitter παρομοίασε τους πρόσφυγες με... δηλητηριασμένες καραμέλες. "Αν είχα ένα μπολ με Skittles (καραμέλες) και σας έλεγα ότι τρεις από αυτές θα σας σκοτώσουν, θα παίρνατε μια χούφτα;", αναρωτήθηκε συνοδεύοντας το σχόλιο και με ένα μπολ με καραμέλες. "Αυτό είναι το πρόβλημά μας με τους πρόσφυγες", κατέληξε.
Πάντως, ο 38χρονος μεγαλύτερος γιος του μεγιστάνα, δεν είναι η πρώτη φορά που μιμείται τις απερίγραπτες ατάκες του πατέρα του. Την περασμένη εβδομάδα, γράφει ο Independent, είπε ότι αν οι Ρεπουμπλικάνοι ψεύδονταν με τον ίδιο τρόπο όπως κάνει η Χίλαρι Κλίντον, τότε τα μίντια θα ετοίμαζαν για τον πατέρα του "θάλαμο αερίων".
Αργότερα βέβαια, αρνήθηκε κάθε αναφορά στο Ολοκαύτωμα, και είπε πως έκανε "λάθος επιλογή λέξεων" και πως στην πραγματικότητα αναφερόταν στον τρόπο εκτέλεσης που ακόμα επιτρέπεται στις ΗΠΑ.
Κι όλα αυτά για να προωθήσει την προεκλογική εκστρατεία του πατέρα του, μαζί με τις ξενοφοβικές του απόψεις. Ο 38χρονος, υπερασπίζεται τις θέσεις του συνονόματου πατέρα του λέγοντας ότι όσοι έχουν εισέλθει παράνομα, θα πρέπει να φύγουν από τη χώρα αν εκλεγεί τελικά ο Τραμπ. Πάντως, σε μια προσπάθειά του να "μαλακώσει" λίγο την εικόνα του ο Τζούνιορ πρότεινε ότι μερικοί θα μπορούσαν να μείνουν.
Ο πρωτότοκος γιος του 70χρονου αμφιλεγόμενου υποψήφιου προέδρου των ΗΠΑ, φυσικά θέλει και εκείνος ένα κομμάτι από τη πίτα της πολιτικής με φιλοδοξίες, μια ημέρα, να καθίσει στη δημαρχιακή καρέκλα της Νέας Υόρκης, αν και μάλλον ο πατέρας του δεν φαίνεται διατεθειμένος να δει το γιο του σε τέτοια θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση