GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκρέκας: Ό,τι θα ανακοινώσει ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ θα είναι ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο

«Τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο στην οικονομία. Είναι αποτυχημένη η πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση» σημείωσε ο Κώστας Σκρ...


«Τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο στην οικονομία. Είναι αποτυχημένη η πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση» σημείωσε ο Κώστας Σκρέκας μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

«Επειδή προέρχομαι από την αγορά και είμαι άνθρωπος που ήμουν μέσα στην αγορά και το εμπόριο θα σας πω ότι το πράγματα δεν πάνε καλά ούτε τον Σεπτέμβριο και δεν φαίνονται να πάνε καλά και τους επόμενους μήνες όσον αφορά την οικονομία» τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ.

Και πρόσθεσε: «Αυτός ο δρόμος δεν βγάζει πουθενά. Θα πρέπει αυτή η πολιτική να αλλάξει άμεσα. Δεν έχει γίνει τίποτα σε ότι αφορά τη μείωση της γραφειοκρατίας και των γραφειοκρατικών εμποδίων που θα μπορούσαν να δείξουν ένα σήμα στις αγορές ότι ελάτε εμείς θέλουμε επενδύσεις στη χώρα. Η κυβέρνησή μας, ο κ. Τσίπρας και αρμόδιοι υπουργοί βάζουν εμπόδια σε αποκρατικοποιήσεις και αξιοποίηση δημόσιας περιουσίας που θα μπορούσε να φέρει έσοδα. Παράδειγμα αναφέρω τον ΔΕΣΦΑ που ήταν μία ολοκληρωμένη αξιοποίηση που θα έφερνε 400 εκατ. στη χώρα και ένα επενδυτικό πλάνο 2,5 δισ. € που δυστυχώς ο αρμόδιος υπουργός το εμποδίζει να συμβεί και τρέχει η Βουλγαρία να προσελκύσει εκείνη ανάλογες επενδύσεις. Εσείς πιστεύετε, ρητορικό είναι το ερώτημα, ότι μπορεί αυτή η κυβέρνηση να δώσει λύσεις; Θα σας πω ότι δυστυχώς δεν μπορεί να δώσει λύσεις».

Στο ερώτημα σχετικά με τις υποσχέσεις που έχει δώσει ο πρόεδρος της ΝΔ όπως αυτή για τη μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% αν θα παρουσιαστεί κοστολογημένη στη ΔΕΘ ο κ. Σκρέκας απάντησε:

«Το έχει πει ξεκάθαρα ο κ. Μητσοτάκης πως ό,τι θα ανακοινώσει στη ΔΕΘ θα είναι ρεαλιστικό, κοστολογημένο και υλοποιήσιμο».

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση