GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προβολή Ρόκο Σιφρέντι στη Βενετία!

Ο Ρόκκο Σιφρέντι και η σύζυγός του - επίσης πρώην πορνοσταρ - εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί, ως Χολυγουντιανοί αστέρες, ντυμένοι με σμό...


Ο Ρόκκο Σιφρέντι και η σύζυγός του - επίσης πρώην πορνοσταρ - εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί, ως Χολυγουντιανοί αστέρες, ντυμένοι με σμόκιν και τουαλέτα αντίστοιχα
Ταινίας-ντοκιμαντέρ για τη ζωή του για τη ζωή του διάσημου Ιταλού πορνοστάρ, Ρόκκο Σιφρέντι, προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Βενετίας!
Ο Ιταλός πορνοστάρ έδωσε το  «παρών» στην πρεμιέρα της ταινίας «Ρόκο», μαζί με τη σύζυγο και τα παιδιά του, και αποθεώθηκε από τους θαυμαστές του και τοςυ λάτρεις των ταινιών ενηλίκων.
Στην τυπική συνέντευξη Τύπου, ο Σιφρέντι προέβη σε αποκαλύψεις όπως ότι όταν ήταν 12 ετών ήταν τόσο εξαρτημένος από το σεξ που νοσηλεύτηκε εξαντλημένος έπειτα από ασταμάτητο αυνανισμό.
Επίσης, εκμυστηρεύτηκε ότι η μητέρα του ήθελε να τον κάνει παπά και ότι η καθολική διαπαιδαγώγηση που έλαβε του δημιούργησε ενοχές όσο εργαζόταν στη βιομηχανία του πορνό.
Μάλιστα, κάθε φορά που γύριζε μια σκηνή σε ερωτική ταινία ένιωθε τόσες τύψεις, ζητούσε συγνώμη από τη συζύγό του Ρότζσα Τάσι - επίσης πρώην πορνοστάρ (Miss Hongrie).
«Το σεξ με είχε καταρρακώσει. Πήγαινα με οποιονδήποτε. Με τρανσέξουαλ, με πόρνες, με ηλικιωμένες. Αλλά κάθε φορά, πριν από τη δράση έβλεπα τα πρόσωπα των παιδιών μου» είπε χαρακτηριστικά.
Τέλος, εμφανίστηκε σίγουρος ότι - παρά τη δική του δόξα και αναγνώριση - οι γιοι του Λεονάρντο και Λορέντσο δεν πρόκειται να γίνουν πορνοστάρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση