GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο "άρχοντας" Τόλης σε ρόλο... τηλεκριτή σε ριάλιτι;

Μπορεί ο Τόλης Βοσκόπουλος να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μετά την μεγάλη περιπέτεια της υγείας του από τον περασμέν...


Μπορεί ο Τόλης Βοσκόπουλος να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μετά την μεγάλη περιπέτεια της υγείας του από τον περασμένο Φεβρουάριο, λόγω της σοβαρής ουρολοίμωξης που είχε, ωστόσο το όνομά του υπάρχει ήδη στα συρτάρια του προέδρου του ομίλου του Ant1 Θοδωρή Κυριακού, ο οποίος βρίσκεται σε συνεχείς επαφές μαζί του προκειμένου να είναι εκείνος ο τρίτος κριτής στο «Rising Star».
Πρόκειται για το όνομα – έκπληξη, σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo, που εάν τελικά οι προσπάθειες του τηλεοπτικού σταθμού ευοδωθούν και ο «άρχοντας της πίστας» πει το πολυπόθητο «ναι» θα δημιουργήσει πραγματικά σεισμό. Ο ίδιος δεν θέλησε να επιβεβαιώσει ούτε και να διαψεύσει την είδηση στην εφημερίδα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η Δέσποινα Βανδή έχει ήδη δώσει τα χέρια με το κανάλι του Αμαρουσίου, το οποίο ποντάρει στη συνεργασία του με την τραγουδίστρια. Και ο Χρήστος Μάστορας θα έχει μία θέση στην επιτροπή του «Rising Star» εξάλλου το όνομα του frontman του συγκροτήματος Melisses είχε ακουστεί από νωρίς για το σόου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση