Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

  Βενιζέλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάει σε εκλογές με καροτσάκι


  «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ δεν έχει κανένα σχέδιο και το δόγμα της είναι πάμε καλά, θα πάμε καλύτερα, πιστεύοντας ότι θα έρθει η αυτόματη ανάκαμψη και ότι θα λειτουργήσει η θεωρία του συμπιεσμένου ελατηρίου που θα εκτιναχθεί αυτομάτως. Αυτό θα είχε λογική αν δεν είχε καταστραφεί το ελατήριο» σημείωσε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στη Βουλή.

  Ο κ. Βενιζέλος προέβλεψε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «θα πάει σε εκλογές με καροτσάκι» ενώ πρόσθεσε ότι όλα όσα πιστεύει ο κ. Τσίπρας ότι θα γίνουν (ρύθμιση χρέους, χαμηλότερα πλεονάσματα, ποσοτική χαλάρωση, δίκαιη ανάπτυξη), δυστυχώς για τη χώρα δεν πρόκειται να συμβούν, διότι δεν εκπληρούται καμία προϋπόθεση προκειμένου να πετύχουμε τον εθνικό στόχο της οριστικής εξόδου από την κρίση.

  Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε για κίνδυνο οικονομικής, κοινωνικής και θεσμικής κατάρρευσης, διότι η κυβερνητική πλειοψηφία καλλιεργεί αντίληψη στην ελληνική κοινωνία που την κάνει ηττοπαθή, αντίληψη μισαλλόδοξη και αντιαναπτυξιακή.

  «Πραγματικά δεν μπορώ τα κλάματα, ότι δήθεν συκοφαντείται η κυβέρνηση, ότι γίνεται οργανωμένη δολοφονία χαρακτήρων», ανέφερε ο κ. Βενιζέλος και πρόσθεσε ότι αυτά τα λένε άνθρωποι που οικοδόμησαν τη σταδιοδρομία και τον τυχοδιωκτισμό τους στο ψέμα, στην εξαπάτηση, την συκοφαντία και την ηθική δολοφονία των αντιπάλων τους.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Βενιζέλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάει σε εκλογές με καροτσάκι Rating: 5 Reviewed By: Press- gr