GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντώναρος: Πιο φρέσκος και πιο δυναμικός ο Καραμανλής

Ο Κώστας Καραμανλής έχει σήμερα γενέθλια (σ.σ. κλείνει τα 60) και ο πρώην συνεργάτης του Ευάγγελος Αντώναρος του ευχήθηκε από κοντά, αλλά...


Ο Κώστας Καραμανλής έχει σήμερα γενέθλια (σ.σ. κλείνει τα 60) και ο πρώην συνεργάτης του Ευάγγελος Αντώναρος του ευχήθηκε από κοντά, αλλά και μέσω του Facebook.

Αναλυτικά το σχόλιο του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου:

«Από κοντά του είπα τις ευχές μου το πρωί. Τι στρογγυλά γενέθλια και κουραφέξαλα. Ο Κώστας Καραμανλής είναι πιο φρέσκος, πιο δυναμικός, πιο ορεξάτος απ’ όλα τα χρόνια που τον ξέρω. Και πιο νέος και με πιο φρέσκιες ιδέες απ όλους τους νεότερους του που ξέρω στην πολιτική. Και φυσικά πιστός στην εύγλωττη σιωπή του. Χρόνια πολλά Πρόεδρε. Σίγουρα έχεις να κάνεις πολλά, παρά πολλά ακόμη για τον τόπο».

 

 

 

1 σχόλιο

  1. Δηλαδή πώς είναι πιο φρέσκος?με τα ψαρια που εφαγε και τρώει ολο το καλοκαιρι?Αντι να λουφάξει αυτός και οι ομιοι του που εφεραν τη χώρα σε αυτά τα χάλια βγαίνετε οι αβανταδόροι του και γράφετε ανοησίες.Ετσι κιαλλιώς τη ζημιά την έκανε στη χώρα και δέν αναστρέφεται.Ντροπή σας να τους προμοτάρετε, εχουν καταγραφεί στη συνείδηση του λαού ποιοί κατέστρεψαν τη χώρα,οπότε μην κάνετε τον κόπο να τους ωραιοποιείτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση