GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Μειωμένη ανεργία ή… Μειωμένη αντίληψη πραγματικότητας;»

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος Κάθε φορά που βλέπω και διαβάζω στατιστικές που αφορούν στη μείωση δεικτών ανεργίας στη χώρα μας ...

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

Κάθε φορά που βλέπω και διαβάζω στατιστικές που αφορούν στη μείωση δεικτών ανεργίας στη χώρα μας ειλικρινά, κινδυνεύω να…καραφλιάσω!..

Το σημερινό μου «πιπεράτο» ερώτημα μπορεί να θεωρηθεί προσβλητικό για εκείνους που από θέση αρμοδιότητας κάνουν «χαρούμενες» δηλώσεις για βελτίωση των δεικτών ανεργίας στην Ελλάδα των… Μνημονίων!

ΔΕΝ είναι προσβλητικό συνιστά, όμως, «τράβηγμα από το αυτί» κάτι που συνήθιζαν οι δάσκαλοι της δικής μου γενιάς αλλά ΔΕΝ το τολμούν, όσο και εάν εξαγριώνονται με κάποιες συμπεριφορές μαθητών τους, οι σύγχρονοι δάσκαλοι και οι δασκάλες των εγγονιών μας…

Είναι, λοιπόν, συμβολικό το δικό μου «τράβηγμα του αυτιού» καθότι αλλιώς διατρέχω τον κίνδυνο να με εγκαλέσουν για «σωματική κακοποίηση» των ανδρών και γυναικών που κατά διαστήματα ανακοινώνουν «μείωση των δεικτών ανεργίας» στην Πατρίδα μας. Στην Ελλάδα των αυξανόμενων ουρών στα δωρεάν συσσίτια, των αυξανόμενων λαθραίων «μεταναστών» στα περιώνυμα πλέον hot spots, των κατά συρροή και εξακολούθηση μειούμενων συντάξεων…

Βρήκα στο διαδίκτυο (on-line) ένα εκτενές έγγραφο με στατιστικά στοιχεία μετανάστευσης συμπατριωτών μας (στις αποκαλούμενες οικονομικά παραγωγικές ηλικίες) που στηρίζεται σε έγγραφα του Υπουργείου των Εξωτερικών που κατατέθηκε στη Βουλή των Ελλήνων σε απάντηση σχετικού ερωτήματος και ΔΕΝ ξαφνιάστηκα!..

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26510&subid=2&pubid=114121892

Από το 2010 μέχρι και το 2015 (σε ελάχιστες περιπτώσεις μέχρι και το πρώτο τρίμηνο τους 2016) ΕΦΥΓΑΝ από την Πατρίδα μας ως μετανάστες:

332,572 (τριακόσιες τριάντα δύο χιλιάδες πεντακόσια εβδομήντα δύο)

Όταν, μάλιστα, κλείσει και το 2016 φοβάμαι πως αρχές του 2017 θα μάθουμε ότι οι μετανάστες μας ξεπέρασαν κατά πολύ τις 400,000…

Οπότε, όταν λένε ότι «μειώνεται η ανεργία» στην Ελλάδα, όπως διαβάζω σχετική ανακοίνωση του ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ που ψάρεψα στο διαδίκτυο:

http://www.iefimerida.gr/news/277059/elstat-meiothike-i-anergia-ayxithike-i-epohiki-apasholisi-ton-aprilio
έχω το δικαίωμα να αναρωτηθώ:

Έχουμε «μειωμένη ανεργία ή… Μειωμένη αντίληψη πραγματικότητας» από τους Αρμόδιους που μας το ανακοινώνουν;

Ή, μήπως, κάποιοι «υπεύθυνοι» συμπατριώτες μας θεωρούν «μειωμένης νοημοσύνης» πολίτες και ενώ κολλήσαμε από το 2010 σε οικονομικό και κοινωνικό τέλμα, χάσαμε εκατοντάδες χιλιάδες επιστήμονες και εξειδικευμένο εργατικό προσωπικό ως μετανάστες, μας σερβίρουν, εξωπραγματική «μείωση» της ανεργίας;

Να θυμηθούμε ότι με την έλευση του ΔΝΤ και της τρόικα (τώρα 4-μελείς «θεσμοί») ακούγαμε ότι βγαίνουμε στις αγορές το 2011, μετά το 2012, και τώρα μάλλον το 2018…

Θα τους πρότεινα να διαβάσουν τα στοιχεία της EUROSTAT που μας κρατούν ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ

http://greece.greekreporter.com/2016/08/31/eurostat-greece-is-the-steady-unemployment-champ-of-the-european-union/

-----------------------------------------------------------------------------------------
O Γιώργος Πιπερόπουλος είναι συνταξιούχος καθηγητής και πρώην Πρόεδρος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας - Επισκέπτης καθηγητής στο Business School, Newcastle University, United Kingdom.

69 σχόλια

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί όχι πέρυσι; Γιατί φέτος; Γιατί σε τέτοια έκταση;


    Μετά την σιγουριά της προκήρυξης των εκλογών, άρχισαν οι φωτιές. Με τα πρώτα γκάλοπ που αφήνουν ΟΛΑ πίσω το πασοκ, γιγαντώθηκαν.

    Κάποιοι σήμερα χύνουν κροκοδείλια δάκρυα και από μέσα τους χαίρονται για την καταστροφή.

    Μαζί με τα "ξερά" καίγονται και τα "χλωρά" (πράσινα). Αυτή είναι και η αλήθεια.

    Τώρα καταλαβαίνουμε και συμπεραίνουμε...



    Οι εμπρησμοί σανίδα σωτηρίας του πασοκ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το σχέδιο πασοκ ολοκληρώνεται.

    Μόνο θλίψη μπορεί να εκφράσει κανείς, όχι για την πιθανή νίκη πασοκ, αλλά γιατί αυτή μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από την καταστροφή των δασών μας, την καταστροφή της Ελλάδος...


    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ. ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΛΠΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τραγικό!
    Υπάρχει κόσμος που θα ψηφίσει πάλι τα μπλε-πράσινα λαμόγια??

    Μαύρο σε όλα τα καθάρματα!
    Εγκληματίες όσοι τους ψηφίσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητήρια στην ALCO. Μέσα στα άτομα που συμμετείχαν στο γκάλοπ ήταν και οι νεκροί;
    Καλά δεν ντρέπονται; Πεθαίνει κόσμος ρε!!!!!
    Ποιος είχε το θράσος είτε από τη ΝΔ είτε από το ΠΑΣΟΚ να ζητήσει γκάλοπ; ΝΤΡΟΠΗ.
    Ακόμα και αν είναι πρωτοβουλία της ALCO δεν δικαιολογείται!!!!!!!!!
    ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
    ΨΗΦΟ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η alco στηρίζει πάντα πασόκ. παίρνει από συν και πριμοδοτεί πασόκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ μετά από αυτή την τραγική και εγκληματική επίδειξη ανικανότητας είναι λογικό και αναμενόμενο.

    Δεν νομίζω όμως ότι μπορεί να είναι 100% έγκυρη μια έρευνα που έγινε μέσα σε 2-3 μέρες.

    Ας περιμένουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ξενάγηση στο μέλλον.

    Αγαπητοί επιβάτες,
    Σε αυτό μας το ταξίδι θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε ιστορικά μέρη της άλλοτε αποκαλούμενης από ορισμένους «ισχυρής Ελλάδας». Χάρη στην επικοινωνιακή φύση του ορισμού «ισχυρή» και την μετέπειτα επαρκώς «ισχυρή» (επίσης) χρηματοδότηση μηχανισμών για την διασφάλιση της ιστορικής συνέχειας της χώρας εκείνης, το γραφείο μας οργανώνει φέτος αυτές τις επισκέψεις στον άλλοτε ιερό αυτό τόπο.

    Δεξιά μας βλέπετε τα χωριά Χ και Ψ που επεβίωσαν από φοβερές φυσικές απειλές και καταστροφές για οκτακόσια περίπου χρόνια. Παρά τις δυσκολίες, την πείνα την φτώχια τους σεισμούς τις πλημμύρες και την επιδρομή η κατοχή από άλλους λαούς, τα ιστορικά αυτά χωριά και ζωή είχαν και πολιτισμό.
    Αριστερά μας, πέρα από τις πέτρες αυτές που κάποτε ήταν ένα μοναστήρι χιλίων ετών στο οποίο φημολογείται ότι υπήρχαν ανεκτίμητοι ιστορικοί και θρησκευτικοί θησαυροί, εκτείνονται τα ερείπια της πόλης της μυθολογίας Ζ. Οι θρύλοι λένε ότι μέχρι το δύο χιλιάδες περίπου μετά χριστό πού χάνονται τα ίχνη της, εδώ υπήρχαν κατοικίες, πολιτισμένοι όπως τότε τους αποκαλούσαν άνθρωποι, τεχνολογικά επιτεύγματα όπως το σημερινό ηλεκτρικό ρεύμα και ένα εξελιγμένο για τα χρόνια εκείνο σύστημα άρδευσης και αποχέτευσης. Υπήρχαν λένε τέχνες και ένα σύστημα οικολογικό που μερικοί το έλεγαν δέντρα άλλοι το έλεγαν πράσινο κάτι σαν τα σημερινά δικά μας υδροπονικά σε θόλο.

    Στα μετέπειτα χρόνια δεν υπήρξαν καταγραφές γιατί η κοινωνικές οικονομικές και γεωπολιτικές συνθήκες δεν το επέτρεπαν, υπάρχουν όμως λίγες ενδείξεις ότι οι λίγοι εναπομείναντες ζωντανοί από την καταστροφική λαίλαπα είτε λιμοκτόνησαν είτε αλληλοεξοντώθηκαν για λίγη τροφή και στέγη.

    Σε λίγο θα προσγειωθούμε για να δείτε από κοντά τα μαύρα αυτά αντικείμενα που αποκαλούσε αυτό ο λαός δέντρα η κάρβουνα και μερικές πέτρες που είναι στοιχεία για το ότι κάποτε σε αυτό το σημείο του πλανήτη υπήρχε μια χώρα με ιστορία χιλιάδων χρόνων.
    Είναι μια χώρα που ξαφνικά χάνεται από την ιστορία πριν 600 χρόνια από μια καταστροφή που οι ντόπιοι κατά την τελευταία καταγραφή στην γλώσσα τους ανεξήγητα ονόμασαν με μια φράση που ακόμα ερευνάται ως προς την σημασία της.

    Η φράση που μεταχειρίστηκαν οι ιθαγενείς για να ονομάσουν την καταστροφική λαίλαπα είναι «Νέα Δημοκρατία 2007».

    Φορέστε μάσκες και καλή διασκέδαση.

    SNB
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απολύτως λάθος. Πότε έγινε η έρευνα ??? Το 0,8 είναι πολύ μικρή διαφορά. Η πραγματική διαφορά είναι τουλάχιστον 2 %με ανοδικές τάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτη ειναι η μονη εταιρεία που πέφτει πάντα εντελώς έξω. Τελείως λαμόγια. Π.χ. Δεν υπάρχει δημοσκόπηση με το ΣΥΡΙΖΑ κάτω από 4,5% και αυτό το καταλαβαίνει κανείς μιλώντας με τον κόσμο. Αυτοί το δίνουν 2,9%!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Α.ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ *ΘΑΝΑΝΑΤΟΣ
    ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ.

    Β.ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ:ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ
    ΓΛΕΙΦΟΥΝ,ΣΠΟΝΣΟΝΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
    ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ
    ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ.

    Γ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ:ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟ
    ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ Παρ.(Β).

    * Αν κριθει αναγκαιο και εκτελεση
    επι τοπου.Λαε στα οπλα.



    ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Einai logiko
    o kosmos exei aganaktisei me aftin tin anikani kibernisi. Giname diethnws rezili, simera oles oi megales eyrwpaikes efimerides eixan libelous gia tin kibernisi,
    aporw pws tin psifizoun kapioi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δείτε το σημερινό πρωτοσέλιδο της LIBERATION

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. θΑ ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ!!!

    Και παλι μαζι για μια κυβέρνηση όλων των ελλήνων. Για μια δίκαιη κοινωνία!Για ανάπτυξη!Για αξιοκρατία!Για αξιοσύνη! Με πρωθυπουργό όλων των Ελλήνων τον Γεώργιο Ανδρέα Παπανδρέου!

    Για να πέσει η παλαιοδεξιά χουντοφασιστική κυβέρνηση που μαύρισε την Ελλάδα και τον Πολιτισμό της!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πουστιά νεοδημοκρατική, για να συσπειρώσουν με όπλο το αντιπασοκικό σύνδρο που είναι ακόμη ζωντανό στον πολύ κόσμο. Αν είναι δυνατόν τα κόμματα της αριστεράς να έχουν τόσο χαμηλό ποσοστό. Αφου όπως φαίνεται θα σαρώσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 7.47. 7.48

    Τους το υποσχεθήκαμε και το κάναμε.
    Τώρα ντρέπονται τους εξω γιατί τους μέσα...
    Οι ξένοι διαβάζουν Αγγλικά εκει που συμμετέχουμε.


    Κάτω η Χούντα
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
    ΨΗΦΟ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. θα τον μαυρίσουμε ΚΑΙ τον ήλιο σίγουρα ΝΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε Λαμογια η ΝΔ προηγειται του ΠΑΣΟΚ με 0.8%
    Ελεος με την παραπληροφορηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εντελώς λαμόγια είστε. Η διαφορά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι 2% και ο Σύριζα πάει για 5%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. στημένες φωτιές, στημένα γκάλοπ

    αν έγινε τέτοιο πράγμα τέτοιες μέρες (!) τότε ήταν προετοιμασμένο από πριν και ο νοών νοείτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. μέσα στη λαίλαπα από τις 500 φωτιές που τυχαία ξέσπασαν σε 3 μέρες οι της ΑΛΚΟ έπαιρναν τηλ τους καμμένους με τις μάνικες!!
    Η μήπως έγινε με κάλπη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Για να καταλάβουμε το βάθος και την ουσία της κυβέρνησης. Άλλαξε το ρόλο του σωτήρα κου Ρουσόπουλου σε βουλευτή επικρατείας μπάς και σωθεί.
    Δεν έχετε άλλον κε Καραμανλή για να εκφρασθούν τα ατράνταχτα επιχειρήματα της αποτελεσματικής κυβερνήσεώς σας.
    Να γιατί ο Θοδωρής έχει ύφος 40 καρδιναλίων γιατί όλοι οι υπόλοιποι είναι ντενεκέδες ξεγάνωτοι και προσπαθεί με επικοινωνιακά τρύκ να σώσει την κατάσταση. Αμ !!!!δε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Συμπέρασμα:
    Οι πυρκαγιές έκαναν καλό στο ΠΑΣΟΚ. Εδώ έχουμε εθνικό πένθος και κάποιοι αντί να περιμένουν μερικές μέρες, βγάζουν αποτελέσματα από γκάλοπ (μπορεί και στημένα) για να μας πουν ότι το ΠΑΣΟΚ προηγείται και ότι ο κόσμος θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ για τα συγκεκριμένα γεγονότα.
    Δηλαδή μιλάμε και προσπάθεια επηρεασμού της κοινής γνώμης εν μέσω εθνικού πένθους και τραγωδίας.
    Αυτά δεν γίνονταν ούτε επί χούντας!!!
    Τελικό συμπέρασμα: εμπρηστές = ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πρεπει να ειναι απατη κανονικη.

    Δεν μπορω να φανταστω οτι απο το σημειο να θεωρηθηκε ανικανη η ΝΔ να εκαναν το αλμα να πιστεψαν οτι
    αυτο ειναι αποδειξη οτι ειναι ικανο το pasok.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δυσκολα τα πραγματα.

    Αλλα θα την βγαλουν στον αερα?

    Δεν το πιστευω ,την εδωσαν "εμπιστευτικα" στα κωλοπαιδια του πρες ..

    Και μεις .."θορυβηθηκαμε"!

    και πιασαμε και ταρχιδια μας.

    Ελατε και σεις ,να μας τα πιασετε

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο ΔΙΚΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
    ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΤΑΙ ΛΙΓΟ...
    ΨΗΦΟ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. αλήθεια στην πελοποννησο πού τους βρηκαν τους ανθρωπους να τους ρωτησουν? πάμε καλά? Γκάλοπ σήμερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΣΤΟ 0,8% ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΜΟΥΦΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΑΛΚΟ ΕΧΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ 0,8%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 0,8% Η ΝΔ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!! ΟΛΟ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΣΤΕ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΧΑΧΑΧΑΧΑ τι άλλο θα σκεφτούν οι άθλιοι θεέ μου...

    Μήπως και ο Γιωργάκης είναι ο καταλληλότερος;

    Ρε πύστη μου τέτοιο μαγείρεμα ούτε στις κυκλοφορίες (πωλήσεις) των περιοδικών δεν πέφτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Η Ν.Δ. προηγείται 0.8% διορθώστε το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 9:02 μμ

    ==
    Ρε αστους τους γαμημενους ,τωρα θα τους μαθουμε τους πασοκοσκυλαιους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Και ο γερμανικός Τύπος σύσσωμος κοροϊδεύει σήμερα την ελληνική κυβέρνηση και κάνει ευθείες αναφορές για εγκατάλειψη των πολιτών από τους διοικύντες στο έλεος των φωτιών και ότι τρέχαμε να σώσουμε τις πέτρες (Ολυμπία) ενώ ταυτόχρονα απανθρακώνονταν άνθρωποi. Kαι συνεχίζουν κατηγορώντας τις ελληνικές κυβερνήσεις για τις διευκολύνσεις που παρέχουν στους καταπατητές με αντάλλαγμα ψήφους ενθαρρύνοντας έτσι τους εμπρησμούς (βλ. www.spiegel.de, www.stern.de, www.faz.de κ.ο.κ). Και ενώ και από το εξωτερικό ακόμα μας έχουν πάρει χαμπάρι εμείς όχι μόνο τους αφήνουμε να μας ρημάζουνε αλλά τους επιτρέπουμε και να μας κοροϊδεύουνε και να σχεδιάζουν την επικοινωνιακή τους πολιτική. Είναι αυτό που λέει ο λαός μας και κερατάς και δαρμένος, αυτή τη φορά όμως με τη συναίνεση και τις ευλογίες μας. Ας σκεφτεί λοιπόν ο καθένας μας το χρέος στα παιδιά του και στη χώρα του και ας δείξει σε όλους αυτούςψτους καραγκιόζηδες ότι όταν κάνουν τέτοιου τραγικού μεγέθους λάθη θα πρέπει το λιγότερο να πηγαίνουν σπίτια τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 9:05 μμ

    ==
    Kαι η "BILD" heute ,να μην ξεχνιομαστε,
    Χα!

    Και μαλιστα εχουν και φωτογραφια του μπραβογιοργο,να ..χαμογελα!!

    Ποιος ξερει γιατι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ρε ψεύτες Γκέμπελς παραφληροφορητές ανώτεροι του ΜΕΓΑ γιατί το κάνετε αυτό και δεν λέτε ότι ΝΔ είναι μπροστά με 0,8 ενώ ήταν 0,2 και η ΑΛΚΟ είναι γνωστό ότι όταν οι άλλοι μας έδιναν 2,5 και 3 % μπροστά μας έδειχνε μόνο 1% μπροστά. Γιατί δεν λέτε ότι ο ΠΑναγόπουλος γλύφει το ΠΑΣΟΚ για να τον κάνει βουλευτή.
    Τι είναι αυτά ρε... ο κόσμος δεν μασάει ξέρει ποιοί βάζουν τις φωτιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. 09:05

    Στον ύπνο σου το είδες;

    Ρεϊ ξυπνάτε ! Η ΝΔ μας ρεζίλεψε διεθνώς... καιρός ο Καραμανλάκος να πάει σπίτι του ! Στα δίδυμα και τη Νατάσα !!!

    Ανίκανοι όλοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. τζων
    8:19 μμ

    Δεν το πιστευω ,την εδωσαν "εμπιστευτικα" στα κωλοπαιδια του πρες ..

    Γαμώ την μάνα σου! Δε φτάνει που έχεις κάνει μπουρδέλο ηλίθιε το μπλογκ που σε φιλοξενεί, τους λές και "κωλοπαιδια" αποπάνω!

    Μαλάκα ε μαλάκα βαρκάρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΣΑΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΑΣ. ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ: "ΣΤΟΧΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ" - Οι Aegean Times φέρνουν σήμερα στο φως της δημοσιότητας την μέθοδο , τα υλικά και γενικότερα το σχέδιο των τρομοκρατών με το οποίο κατέκαψαν την Ελλάδα
    [Δημοσιεύτηκε στις 27/8/2007 - 2:57:00 μμ] [Συντάκτης:γράφει ο Γιώργος Αδαλής]



    Πως - ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ - μια μικρή ομάδα τρομοκρατών δημιουργούσε νέες εστίες σε όλη την Ελλάδα κάθε δεκαπέντε λεπτά. "Μπορούν να το ξανακάνουν" δηλώνει στους Aegean Times έμπειρο στέλεχος του κρατικού μηχανισμού!!! - Πόσο πιθανό είναι το σχέδιο αυτό να υλοποιήθηκε από την 17Ν;

    H Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία έχει αρχίσει έρευνες εδώ και δύο μέρες για τους εμπρησμούς στην Ελληνική επικράτεια. Αυτό και μόνο το γεγονός δείχνει πλέον ότι η Επίσημο Πολιτεία εξετάζει την εκδοχή να υπάρχει οργανωμένο τρομοκρατικό σχέδιο με σκοπό την αποσταθεροποίηση της χώρας. Είναι δεδομένο ότι η ταυτόχρονη ύπαρξη τόσον πύρινων μετώπων οδηγεί αυτόματα τον ειρμό της λογικής κάθε ανθρώπου ότι πρόκειται για σχέδιο εμπρηστών. Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές από τον 12ο όροφο της ΓΑΔΑ, βρέθηκαν ήδη σε περιοχές που κάηκαν , υπερσύγχρονοι μηχανισμοί που πυροδότησαν δεκάδες αν όχι εκατοντάδες εστίες στην Αττική και στην Πελοπόννησο.

    Αλλά ας δούμε τα πράγματα με μια πιο ψύχραιμη ματιά !

    Τον περασμένο Απρίλιο, ρεπόρτερ των Aegean Times δέχτηκε μια απίστευτη καταγγελία σχετικά με τον τρόπο που πρόκειται να δράσουν φέτος οι εμπρηστές. «Θα κάψουν ολόκληρη την Ελλάδα» μας είχε δηλώσει τότε , άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά από Αντιπυρικό σχεδιασμό.

    Σήμερα, παραθέτουμε όσα έχουμε ερευνήσει δημοσιογραφικά και προϋποθέτουν την άμεση προσοχή της Αντιτρομοκρατικής (ΔΑΕΒ) η οποία σήμερα , είναι η μόνη υπηρεσία που διαθέτει τα απαταίτητα μέσα για να ελέγξει την ευστάθεια όσων θα διαβάσετε παρακάτω.

    Το κύριο «πρόβλημα» ενός εμπρηστή ή μιας ομάδας εμπρηστών που έχουν σχέδιο να αποσταθεροποιήσουν μια ολόκληρη χώρα ή μια ολόκληρη γεωγραφική περιοχή, είναι ο συγχρονισμός των εστιών και η ταυτόχρονη εμφάνιση μεγάλου αριθμού εστιών έτσι ώστε να αποσυγχρονιστεί και να αποδιοργανωθεί κάθε Κρατική ομάδα αντιμετώπισης πυρκαγιών. Με δεδομένο ότι από τις 200 εστίες που παρουσιάστηκαν σε ολόκληρη την Ελλάδα, (και φυσικά αν εξαιρέσουμε τις περιπτώσεις όπου η πυρκαγιές προκλήθηκαν από ανθρώπινη αμέλεια ή από φυσικά αίτια με τα οποία μεταδίδονται εστίες), ο αριθμός των πυρκαγιών που προκλήθηκαν από εμπρηστικές ενέργειες πρέπει να φτάνουν τις 150.

    Αν υποθέσουμε ότι χρησιμοποιούνται (όπως λένε αρκετοί) στουπιά και γκαζάκια, η ομάδα των εμπρηστών-τρομοκρατών πρέπει να απαριθμεί τουλάχιστον 80 με 100 άτομα!

    Κάτι τέτοιο, εκτός του ότι είναι θεωρητικά αδύνατο, προϋποθέτει ότι όλα αυτά τα άτομα πρέπει να επικοινωνούν και μεταξύ τους έτσι ώστε να συντονίζουν τις «κινήσεις» τους πράγμα πολύ επικίνδυνο με τον εξοπλισμό παρακολούθησης συνομιλιών , που διαθέτει η Ελλάδα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες !

    Όπως και να το δει κανείς , από οποιαδήποτε πλευρά κι αν το εξετάσει, δεν μπορεί μια ομάδα 100 ατόμων να δρα ανεξέλεγκτα , κρατώντας στα χέρια στουπιά και εύφλεκτα υλικά, την στιγμή που έχει κινητοποιηθεί ένας τεράστιος μηχανισμός και χιλιάδες πολίτες βρίσκονται στους δρόμους.

    ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ λοιπόν, πληροφορίες που έχει η Αντιτρομοκρατική και η ΕΥΠ σχετικά με την οργάνωση ενός σχεδίου που ξεκίνησε την Ανοιξη.

    Το όπλο που δημιουργεί εστίες φωτιάς

    Στην Ελληνική αγορά διοχετεύτηκε ένα ειδικό «όπλο» το οποίο μπορεί να εκτοξεύσει σε απόσταση 100-200 μέτρων , ένα ειδικό μηχανισμό ο οποίος καρφώνεται σε ξύλινες επιφάνειες όπως κορμοί δέντρων και κλαδιά. Ο μηχανισμός αυτός μοιάζει με τα γνωστά «βελάκια» (darts) και φέρει μια ηλεκτρονική πλακέτα και ποσότητα εύφλεκτου υλικού. Η ενεργοποίηση του μηχανισμού αυτού που είναι μικρός σε μέγεθος , μπορεί να γίνει με τηλεχειρισμό . Η πυροδότηση αυτού του μηχανισμού, μπορεί να γίνει οποτεδήποτε από ένα μικρό τηλεχειριστήριο, ακόμη και αν περάσουν μήνες από την ημέρα που τοποθετήθηκε (καρφώθηκε) σε κάποιο δέντρο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαθέτουμε, οι εμπρηστές με ένα αυτοκίνητο μπορούν να κινούνται στις περιοχές που έχουν επιλέξει ως τουρίστες , ή ως ζευγαράκια, και να εκτοξεύουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, δεκάδες τέτοιους μηχανισμούς ακόμη και εν κινήσει .

    Κατόπιν, με ένα GPS σημειώνουν τα μέρη στα οποία έχουν «αφήσει» τον καταστροφικό αυτό μηχανισμό , ο οποίος λειτουργεί πολλαπλασιαστικά όταν βρίσκεται πάνω σε δέντρα τα οποία έχουν ρετσίνι. Αυτό άλλωστε εν πολλοίς, εξηγεί και την μαρτυρία δύο Δημάρχων στην Αττική, που δήλωσαν στις Αρχές αλλά και στην τηλεόραση ότι ξαφνικά είδαν δέντρα να αναφλέγονται.

    Παράλληλα, οι εμπρηστές φαίνεται ότι γνωρίζουν να χρησιμοποιούν σύγχρονη τεχνολογία αφού εκτός του μηχανισμού αυτού που προαναφέραμε φαίνεται ότι υπάρχει και ακόμη ένας.

    Ο δεύτερος μηχανισμός

    Πρόκειται για μια κατασκευή που αποτελείται από τρία μέρη. Το εκρηκτικό υλικό (συνήθως εύφλεκτα καύσιμα) έναν πυροκροτητή και ένα κινητό τηλέφωνο. Με καλώδια , συνδέουν το «κουδούνι» του κινητού τηλεφώνου με τον πυροκροτητή. Στη συνέχεια τον πυροκροτητή με ένα πανί (φυτίλι) το οποίο καταλήγει σε μπιτόνια εύφλεκτου υλικού. Τον μηχανισμό αυτό τον κρύβουν επιμελώς σε ένα πυκνό δάσος που επιλέγουν. Στη συνέχεια, όποτε θελήσουν από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος ή ακόμη και του Εξωτερικού , ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΑΥΤΟ.

    Ετσι με απόλυτη ασφάλεια, χωρίς να υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος να συλληφθούν , τηλεφωνούν στο νούμερο του κινητού τηλεφώνου που βρίσκεται στον εκρηκτικό αυτό μηχανισμό , βάζουν φωτιά στο δάσος , δημιουργώντας έτσι όποτε το επιθυμούν, μια μεγάλη εστία φωτιάς η οποία έρχεται από το πουθενά !!!

    Οι πληροφορίες που έχουμε ταιριάζουν απόλυτα στην σημερινή κατάσταση που ζούμε. Και με τον τρόπο αυτό δεν χρειάζονται 100 εμπρηστές όπως εικάζουν αρκετοί αναλυτές, αλλά ΜΟΝΟ πέντε με δέκα. Ας υποθέσουμε ότι υπάρχει μια ομάδα στην Πελοπόννησο, μία στην Εύβοια και μια στην Αττική. Στην Πελοπόννησο , με τα χιλιάδες αφύλακτα δάση, είχαν την ευκαιρία να «εκτοξεύσουν» την Ανοιξη αρκετούς τέτοιους μηχανισμούς , οι οποίοι δεν μπορούν να ανιχνευτούν αλλά ούτε και πρόκειται να τους εντοπίσει κανείς. Σε δεύτερη φάση, τοποθέτησαν εκρηκτικούς μηχανισμούς με κινητά τηλέφωνα και τι έκαναν;

    Κινούμενοι με μοτοποδήλατα και αυτοκίνητα, πυροδοτούσαν με τηλεχειρισμό (ένα μικρό τηλεκοντρόλ) είχαν την δυνατότητα να πυροδοτούν από απόσταση όποιο μηχανισμό ήθελαν. Μόλις κινούνταν προς τα εκεί οι πυροσβεστικές δυνάμεις, πυροδοτούσαν τους μηχανισμούς στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση . Γι αυτό και υπάρχουν μαρτυρίες για μικρές (σε ήχο) εκρήξεις!

    Το σχέδιο ήταν σατανικά απλό

    Όταν τα πυροσβεστικά αεροπλάνα ξεκινούσαν να επιχειρήσουν για παράδειγμα στην Ηλεία , μια άλλη ομάδα αρκετά πιο μακριά, στην Λακωνία έκανε ακριβώς το ίδιο. Αποτέλεσμα ήταν να σημειωθούν ταυτόχρονα δεκάδες εστίες στην Πελοπόννησο. Όταν είδαν στους τηλεοπτικούς δέκτες την επόμενη μέρα ότι στην Πελοπόννησο έσπευδαν πυροσβεστικές δυνάμεις από την Θράκη , με τον δεύτερο μηχανισμό (του κινητού τηλεφώνου) πυροδοτούσαν τις εστίες που είχαν δημιουργήσει σε περιοχές της Θράκης με αποτέλεσμα η Πυροσβεστική να μην πιστεύει ότι έγινε τέτοιο γεγονός, μιας και η Θράκη είχε μείνει ουσιαστικά χωρίς προστασία. Αυτό το τελευταίο , σχολιάστηκε σχεδόν από όλα τα ΜΜΕ το Σάββατο που μας πέρασε!

    Το ίδιο σχέδιο είχαν οι εμπρηστές-τρομοκράτεςκαι για την Αττική , όπου μέρα μεσημέρι, (αφού όταν είχε χαθεί πλέον ο έλεγχος στα μέτωπα της Πελοποννήσου και της Εύβοιας), ΚΑΙ ΕΝΩ οι πυροσβεστικές δυνάμεις από το Λεκανοπέδιο αλλά και τα Πυροσβεστικά αεροσκάφη, επιχειρούσαν στην Κόρινθο και στην Εύβοια, ενεργοποιούσαν τους μηχανισμούς στον Υμηττό . Μόνο έτσι εξηγούνται άλλωστε οι τρεις εκρήξεις που ακούστηκαν στον Υμηττό. Την στιγμή δηλαδή που είχαμε ήδη 40 θύματα επίσημα ανακοινωμένα από την Πυροσβεστική, οι εμπρηστές ενεργοποιούσαν στον Υμηττό τους εμπρηστικούς μηχανισμούς που είχαν αφήσει εκεί πριν καιρό, με μια κλήση στο κινητό που μάλλον ήταν καρτοτηλέφωνο.

    ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ, ότι την Κυριακή , οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής, βρήκαν τον πρώτο τέτοιο μηχανισμό. Συγκεκριμένα , σε δασική περιοχή στον Υμηττό που κάηκε από την πρόσφατη πυρκαγιά, άνδρες της Πυροσβεστικής εντόπισαν καμένο, ένα κινητό τηλέφωνο από το οποίο ξεκινούσαν κάποια καλώδια ενώ υπήρχαν ενδείξεις για καμένα πλαστικά. Αμέσως κλήθηκε η αντιτρομοκρατική η οποία παρέλαβε τον μηχανισμό και σήμερα βρίσκεται στα εργαστήρια της ΔΑΕΒ όπου και εξετάζεται εξονυχιστικά ! Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να συνδέεται το γεγονός αυτό που περιγράφουμε με την ανακάλυψη κάποιων υαλοκαθαριστήρων σε μια από αυτές τις περιοχές. Τονίζουμε ότι η αποκάλυψη που κάνουμε σήμερα αφορά στο πρωί της Κυριακής και όχι στην υπόθεση που εκτυλίχθηκε το απόγευμα της μέρας αυτής!

    Αν όλα αυτά τα γράφαμε πέρυσι, ίσως να φάνταζαν ως ιστορίες ... επιστημονικής φαντασίας ή έστω μιας δημοσιογραφικής διαστροφής που αναλύει «μυθιστορήματα» τύπου Ιουλίου Βερν !

    Δυστυχώς όμως, πρόκειται για ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ και άρτια οργανωμένο σχέδιο, από μια ολιγομελή ομάδα τρομοκρατών, η οποία με την πρώτη ευκαιρία, και όταν λυσσομανούσαν οι Βοριάδες, κατέκαψαν την Ελλάδα.

    Προσωπικά δεν μπορώ να γνωρίζω ποιοι υποκινούν αυτούς τους εγκληματίες. Πολύ περισσότερο δεν μπορώ να γνωρίζω αν τα κίνητρα είναι πολιτικά ή πρόσκειται για τρομοκρατική ενέργεια μιας πολύ καλά οργανωμένης ομάδας.

    Μπορεί το ολοκαύτωμα να έγινε από την 17Ν;

    Αυτό που παρατηρώ όμως είναι ότι τέτοιες ενέργειες, θυμίζουν σίγουρα τον τρόπο με τον οποίο «υλοποιούσε» τα σχέδιά της η 17Ν μιας και οι τρομοκράτες δεν χρειάζεται να γνωρίζει ο ένας τον άλλο αλλά πολύ απλά, κατευθύνονται και συντονίζονται από ένα και μόνο νοσηρό εγκέφαλο .

    Φυσικά, η 17Ν, μέχρι σήμερα, δεν είχε δείξει ποτέ ότι έχει στόχο τον Ελληνα πολίτη. Αυτό που με προβληματίζει, διότι δημοσιογραφικά η ενέργεια αυτή θα βόλευε να «φορτωθεί» στην 17Ν , είναι ότι η οργάνωση αυτή, δεν πιστεύω ότι θα πυροδοτούσε τέτοιους μηχανισμούς την στιγμή που είχαν ανακοινωθεί ήδη 40 νεκροί ανάμεσα στους οποίους μανάδες και μικρά παιδιά, πολύ απλά διότι πάντοτε προσπαθούσε να συνομιλήσει με τον Ελληνικό λαό και να κρατά επαφή μαζί του με τις Προκηρύξεις της ελπίζοντας στην δημιουργία μιας σχέσης συμπάθειας με τους Έλληνες Πολίτες.

    Αρα, οι εμπρηστές, οι οποίοι τονίζω ότι είναι ολιγάριθμοι, πρέπει να αναζητηθούν σε άλλες ομάδες, σε άλλα συμφέροντα με αλλότριους σκοπούς και στόχους.

    Οι Aegean Times, κατανοούν ότι το πρώτο πράγμα που προέχει αυτή τη στιγμή είναι η κατάσβεση των πύρινων μετώπων ! Αν όμως οι πληροφορίες που έχουμε και σήμερα φέρνουμε στο φως της δημοσιότητας ευσταθούν, τότε αυτό που πρέπει να γίνει αμέσως μετά , είναι ο εξονυχιστικός έλεγχος από ειδικές μονάδες της Αντιτρομοκρατικής και του Στρατού, όλων των «επικίνδυνων» σημείων της χώρας, διότι οι εμπρηστές δεν πρόκειται να σταματήσουν εδώ. Αν και από σήμερα κοπάζει η ένταση των ανέμων, θα πρέπει η Πολιτεία , όχι απλά να σταθεί στην επικήρυξη των τρομοκρατών , αλλά να εξετάσει πάρα πολύ σοβαρά την μέθοδο με την οποία οι νοσηροί εγκέφαλοι κατακαίουν την Ελλάδα.

    manos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ο τζων απο 17/9 θα ξαναπροσληφθει στην προηγουμενη εργασια του προ του μαρτιου 2004
    σκουπιδιαρης με το κλασικο δρομολογιο για ανω λιοσια στις κλασικες ωρες 1-7 πμ

    πανε τα γλεντια,δεξιωσεις

    απο 17/9 στο πλοιο της αγαπης ...μεχρι να μαθει να ψηφιζει

    απο 17/9 θα πηξεις μεχρι να ψοφησεις γκεμπελακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛ..ΚΑ Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΑΤΙΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. πες μας τι πίνεις και τα βλεπεις αναποδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. mano

    αυτός για τους εμπρησμούς είναι φοβερό

    ειλικρινά

    διέδωσέ το όπου μπορείς να μάθει ο κόσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Οι υπεύθυνοι του press gr δεν θα επανορθώσουν; Περιμένουμε. Έχουμε δει πολλά σημαντικά και ενδιαφέροντα στο press gr αλλά έχουμε δει και ανοησίες.

    Περιμένουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΚΑΟΥ ΜΠΙΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ?
    ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΑΛΛΑ ΒΓΑΖΕΤΕ?
    ΝΔ Ο,8 ΜΠΡΟΣΤΑ
    ΣΣΣ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο ΓΚΟΥΦΗ
    ΡΕ ΜΑΛΑΞ ΕΤΣΙ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩ8ΥΠΥΡΓΟΣ? ΜΕ ΠΤΩΜΑΤΑ? ΕΛΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Αγαπητό press.gr,
    κάνατε λάθος με τη δημοσκόπηση της ΑLCO ή κάτι άλλο συνέβη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Αν ολοι οι πασοκοι αξιωματικοι, της Πυροσβεστικης εργαζονται οπως ο διοικητης πυροσβεστικης Λεχαινων,τοτε ευκολα καταλαβαινουμε γιατι καηκε η πατριδα.Ειχε λαμπαδιασει η ΗΛΕΙΑ και ο κυριος αυτος εδινε συνεντευξη στο MEGA.Και μαλιστα με πολιτικη περιβολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ρε κοψτε τη πολυδωριααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Εκτός τού ότι έκαναν λάθος, η δημοσκόπηση προφανώς έχει γίνει πριν τις πυρκαγιές (την είχαν αναγγείλει από την προηγούμενη εβδομάδα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Meta tous rosopontious kai tis ellinopoiiseis to PASOK epixeirei na ginei kivernisi me ta apokaidia kai tous nekrous... eleos.. auto einai pou leme patane epi ptomaton. Pantos to krifo xamogelon pollon pasokon den mporei na kriftei kato apo ton thlimeno feretze tous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Re giorgaki.. de fovase ta fantasmata? Tha se kinigane mia zoi re...63 psixes!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Γιατί κρύβεσαι;
    Να σου πω εγώ γιατί!

    Εισαι ο:
    Διαδικτυακή Πρωτοβουλία για Εθνικιστική Παπαδοπουλική Ομοψυχία απέναντι στους Εμπρηστές που καίνε την Πατρίδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ρε παιδιά ας προσπαθήσουμε πιο νηφάλια να κρίνουμε την κατάσταση.
    Θέλω να πω την άποψή μου για όλα αυτά τα τραγικά και αποκαρδιωτικά που ζούμε και θα ζήσουμε στο μέλλον.
    Εντελώς ρεαλιστικά όποιος ανέβει στην εξουσία βρίσκεται στο μέλι και θα "γλύψει". Κι εγώ κι εσείς να ήμασταν θα το κάναμε. Ως πότε όμως θα μας κυβερνάνε άχρηστοι, λαμόγια και χαρτογιακάδες αποκομμένοι από την Ελληνική πραγματικότητα? Ας κλέψουνε κι ας εξασφαλιστούνε, ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΟΧΩΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
    Αναμφίβολα χρειάζονται εναλλαγές στις κυβερνήσεις γιατί η "καρέκλα" γεννά αλαζωνεία. Αναμφίβολο επίσης είναι ότι αυτή είναι μια κυβέρνηση ηλιθίων (βλ.Πολύδωρας) και επικίνδυνων Ελλήνων που ΠΡΕΠΕΙ να φύγουν άμεσα από την εξουσία.
    Τώρα το ποιόν θα ψηφίσουμε...ας μας φωτίσει ο Θεός. Φοβάμαι ότι αν δεν εμφανιστεί κάποιο νέο ρεύμα να εκφράσει μεγάλες λαικές μάζες θα συνεχίσουμε να είμαστε έρμαια των δύο μεγάλων οικογενειών αλλά και των "μικρομάγαζων" της πολιτικής μας που πάντα κρίνουν και επικρίνουν έξω απ'το χορό.
    Εκτός αν αποφασίσουν επιτέλους να συνεργαστούν κάποτε όλοι τους για το κοινό καλό....αλλά τι λέω...εδώ δεν σεβόμαστε τον διπλανό μας και το περιβάλλον μας στη γειτονιά μας και κοιτάμε πως θα φάμε ο ένας τον άλλο και θα το κάνουν οι πολιτικοί μας?
    Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, όλοι είμαστε συνυπεύθυνοι και οι πολιτικοί μας μας αξίζουν.
    Ελπίζω η νέα γεννιά να κατορθώσει να ξεφύγει από αυτήν την ξεφτίλα που δυστυχώς εν έτει 2007 μας διακατέχει ως έθνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. .
    Τέτοια καταστροφή με τόσο δούλεμα χρειάζεται πολλά για να γίνει.

    Θέλει το μάτι του αετού,
    θέλει την μυαλό του βοδιού,
    θέλει την ευθιξία του γαιδουριού,
    και θέλει την...
    έμπειρη χούφτα του Πολύδωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. καλά τι πίνουν στο press-gr;

    άλλα βλέπουν και άλλα γράφουν;

    Προφανώς τόσο αυτοί όσο και τα αφεντικά τους έλπιζαν να είναι μπροστά το ΠΑΣΟΚ και από υπερβολικό ενθουσιασμό εξέθεσαν τους πόθους τους.

    Όπως λεν και στο χωριό μου, "θέλει η πουτ@ν@ να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. .

    Ρε FOLEX, o ROLEX είμαι.
    Γραψε κατι δικο σου.
    Μπορείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. 9:45 μμ 9:54 μμ

    απο 17/9 ξεχαστε τα βαφτισια, γιατι απο εδω και περα θα τρωτε γαμησια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Η δημοσκόπηση κράτησε μέχρι και την δεύτερη μέρα των πυρκαγιών. Το τελευταίο μέρος του δείγματος (500 άτομα νομίζω) λήφθηκε εκείνες τις δύο μέρες.

    Αν τώρα την συγκρίνουμε με την προηγούμενη που έδινε 0,2% μπροστά την ΝΔ σημαίνει ότι η διαφορά αυξάνεται κατά 0,6%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. 10.27

    Δεν είναι σωστό να μιλάς έτσι για την μάνα σου, δεν τα βγάζει εύκολα τα λεφτά.

    Στο κάτω κάτω αυτή ζεί τον πατέρα σου τον πούστη που τα τρώει με αυτούς που τον γαμάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΚΑΤΩ Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΓΚΑΦΑΤΖΗΔΩΝ (BLOOPERS), ΜΠΑΤΣΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ, Η ΝΔ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΜΕ 0,8, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΥΠΕΡΒΑΛΟΝ ΖΗΛΟ ΠΡΟΤΡΕΞΑΤΕ ΛΙΓΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ (ΑΛΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΟΥΝ) ΔΙΝΕΙ 0,8% ΥΠΕΡ Ν.Δ. ΕΝΩ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΕΔΙΝΕ ΜΟΝΟ 0,2% - ΑΡΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕ

    ΠΑΝΤΩΣ ΑΗΔΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΣΤΑΣΗ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ - ΑΛΛΑ Η ΚΑΚΗ ΠΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
    ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ
    ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ "ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΕΡΙ ΑΣΣΥΜΕΤΡΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ" ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΥΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΣΟΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ - ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑ - ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΣΣΥΜΕΤΡΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. 10.47 ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΤΙ ΓΡΑΦΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΠΟΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Μπράβο παλικάρι μου, έκανες 69 σχόλια. Συγγνώμη που σου χαλάω το νούμερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση