GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διακαής πόθος του Μάνταλου να παίξει με τον Ολυμπιακό

Σήμερα αναμένεται να πάρει εξιτήριο ο Πέτρος Μάνταλος από το Ιατρικό Κέντρο, όπου νοσηλεύεται από τη μέρα που υπέστη κάταγμα στη μύτη...


Σήμερα αναμένεται να πάρει εξιτήριο ο Πέτρος Μάνταλος από το Ιατρικό Κέντρο, όπου νοσηλεύεται από τη μέρα που υπέστη κάταγμα στη μύτη και χειρουργήθηκε. 

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, που δέχτηκε πολλές επισκέψεις από όλα τα μέλη της ομάδας στο διάστημα της νοσηλείας του, είναι αποφασισμένος να μη χάσει το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό. Γνωρίζει την κρισιμότητα του αγώνα και θα κάνει το παν, ό,τι περνά από το δικό του χέρι τουλάχιστον, για να αγωνιστεί. 

Ασφαλώς δεν εξαρτάται από τον ίδιο. Θα πρέπει οι γιατροί να του ανάψουν το πράσινο φως να παίξει, αλλά και να κρίνει ο Τιμούρ Κετσπάγια πως είναι σε θέση να προσφέρει, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος για την υγεία του παίκτη. 

Για την ώρα ο Γεωργιανός προπονητής καταστρώνει τα πλάνα του τουλάχιστον για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Ηρακλή, όπου πιθανότατα θα είναι εκτός πλάνων και ο Αλμέιδα. Ο Μπακασέτας αναμένεται να παίξει πίσω από τον φορ, με τον Πέκχαρτ φαβορί για την κορυφή της επίθεσης, ενώ Βάργκας και Πατίτο θα κινούνται στα άκρα. Ο Χριστοδουλόπουλος είναι μεν διαθέσιμος, αλλά όλα δείχνουν πως υπολογίζεται για αλλαγή. Από εκεί και πέρα, πολύ πιθανό είναι να δούμε τον Μπακάκη στη θέση του Γκάλο που περνά περίοδο ντεφορμαρίσματος. Δεν αναμένεται έκπληξη στις άλλες θέσεις, με τους Ανέστη, Λέσκοτ, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες και Γιόχανσον να παραμένουν ακλόνητοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση