GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες και χαλάζι

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού την Παρασκευή. Αναμένονται τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες...


Ραγδαία επιδείνωση του καιρού την Παρασκευή. Αναμένονται τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες. Τα φαινόμενα που πιθανόν πρόσκαιρα να είναι ισχυρά κυρίως στην Πελοπόννησο και ενδέχεται να συνοδεύονται και από χαλαζοπτώσεις, από το βράδυ θα εξασθενήσουν.
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Στη Θράκη γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Στη Μακεδονία αναμένονται τοπικές νεφώσεις κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.  Θερμοκρασία: Από 19 έως 30 βαθμούς κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία 3 με 4 Βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Τοπικές νεφώσεις κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα που πιθανόν πρόσκαιρα να είναι κατά τόπους ισχυρά στην Πελοπόννησο και τη δυτική και την Κεντρική Στερεά από το βράδυ θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και στο Ιόνιο βόρειοι βορειοδυτικοί 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Στην Πελοπόννησο αρχικά γενικά αίθριος, πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Στις υπόλοιπες περιοχές τοπικές νεφώσεις κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιροι όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: Βόρειοι 3 με 4, στα ανατολικά 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη τις απογευματινές ώρες όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι.
Άνεμοι: Βόρειοι 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 23 έως 29 και τοπικά στη νότια Κρήτη έως 32 βαθμούς.
Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Γενικά Αίθριος. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα βόρεια.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 26 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 Βαθμούς χαμηλότερη.
Αττική
Καιρός: Αρχικά γενικά αίθριος, τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια όπου είναι πιθανόν να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες τις απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: Βόρειοι Βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 24 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στα Ανατολικά και Βόρεια Η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα.
 Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και  πρόσκαιρα τις μεσημβρινές ώρες νότιοι με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 30 βαθμούς κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση