GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βουδούρης: Ο βασιλιάς Μουζάλας είναι γυμνός

Λάβρος κατά του Γιάννη Μουζάλα ήταν για ακόμη μια φορά ο Οδυσσέας Βουδούρης. "Ο βασιλιάς Μουζάλας είναι γυμνός, το ξέρετε εσείς το...


Λάβρος κατά του Γιάννη Μουζάλα ήταν για ακόμη μια φορά ο Οδυσσέας Βουδούρης. "Ο βασιλιάς Μουζάλας είναι γυμνός, το ξέρετε εσείς το ξέρω εγώ το ξέρουν οι πάντες. Αυτό το οποίο λείπει σε αυτή τη χώρα, είναι ένα παιδί το οποίο θα το πει μέσα στην αγαθότητά του, θα το πει" δήλωσε στο Βήμα FM ο πρώην γενικός γραμματέας πρώτης υποδοχής και ταυτοποίησης προσφύγων.
"Εγώ έδωσα τα γεγονότα, εγώ δεν είπα τίποτα, δεν κάνω σχολιασμό, δεν έχω καμία πικρία. Εγώ δεν έφυγα από την γενική γραμματεία για να γυρίσω σπίτι μου, είμαι γιατρός είμαι χειρουργός, είναι το επάγγελμα το οποίο έχω διαλέξει και δεν ζήτησα εγώ να αναλάβω το προσφυγικό μου το ζήτησαν. Έκανα το καθήκον μου και γυρίζω, καμία πικρία.
Π.χ., το γεγονός ότι έχει δώσει όλες τις αρμοδιότητες της τεχνικής υπηρεσίας της υπηρεσίας υποδοχής, η οποία είναι αρμόδια για τα camp, με απόφαση την οποίαν ξέρετε έχει δημοσιευθεί, είναι γραπτή, όλες τις αρμοδιότητες τις έχει δώσει σε μία προσωπική του σύμβουλο, σε μία πολιτικό μηχανικό του πολιτικού του γραφείου και μάλιστα της έχει δώσει δικαιοδοσία, αυτή η σύμβουλος να έχει δικούς της συμβούλους. Δηλαδή κάνει ένα τεχνικό γραφείο παράλληλο. Αυτό είναι ένα δεδομένο, όλοι το ξέρουνε. Και σύμβουλος της συμβούλου είναι παιδικός φίλος του κ. Μουζάλα, όλοι το ξέρουνε" είπε.
 Όπως σημείωσε ο κ. Βουδούρης, ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για όλα τα πράγματα τα οποία γνώριζε τη στιγμή που τον συνάντησε. "Εγώ δεν είπα τίποτα παραπάνω από αυτά τα γεγονότα, που επιτρέπουν σε οποιονδήποτε ο οποίος θέλει να κοιτάξει να το δει" τόνισε.
"Είχα άριστη συνεργασία και με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και με την Πρόνοια. Το μόνο εμπόδιο το οποίο συνάντησα, είναι το γραφείο του υπουργού, αυτό είναι το παράδοξο, αλλά είναι η πραγματικότητα. Το θέμα δεν είναι μόνο ότι δεν πήρα εκχώρηση αρμοδιοτήτων από τον υπουργό, έγινε και το εξής πρωτοφανές. Ότι μου έστειλε ο υπουργός επίσημο έγγραφο, που μου λεει Οδυσσέα, πρέπει να μην παίρνεις καμία πρωτοβουλία, να μην κάνεις τίποτα. Βέβαια, υπάρχει γραμμένο" κατέληξε ο κ. Βουδούρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση