GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεροβασίλη: Η ΝΔ είναι γραφείο Τύπου των καναλιών

«H NΔ για μια ακόμη φορά λειτούργησε ως γραφείο Τύπου των καναλιών», είναι η απάντηση που δίνει η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλ...


«H NΔ για μια ακόμη φορά λειτούργησε ως γραφείο Τύπου των καναλιών», είναι η απάντηση που δίνει η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη στη χθεσινή ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που την επέκρινε για τη δήλωσή της αναφορικά με τον τρόπο που καλύφθηκε από τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς η Ευρωμεσογειακή Σύνοδος.
«Το αυτονόητο δικαίωμα του Ελληνικού λαού στην ενημέρωση για τόσο σημαντικά ζητήματα, όπως η χθεσινή Σύνοδος Προέδρων και Πρωθυπουργών στο Ζάππειο, καταπατήθηκε απ΄ την επιλογή των ιδιωτικών καναλιών να προβάλλουν ή να αποκρύπτουν ότι νομίζουν», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, σύμφωνα με το ΑΠΕ.
«Στη Δημοκρατία είναι δικαίωμα και υποχρέωση της κυβέρνησης να το επισημαίνει δημόσια, ειδικά όταν θεωρεί ότι η πρακτική αυτή υποκρύπτει σκοπιμότητα. Η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας δεν εξέπληξε κανέναν καθώς έσπευσε να στηρίξει μια πρακτική επιλεκτικής πληροφόρησης. Λειτούργησε ακόμη μια φορά σαν γραφείο τύπου των καναλιών. Καλώς για τις μικροπολιτικές της επιδιώξεις, κάκιστα όμως για τα εθνικά και λαϊκά συμφέροντα», ανέφερε η Όλγα Γεροβασίλη και σχολίασε πως η ΝΔ «μάλλον έχει διαβάσει τον Όργουελ ανάποδα».
Η ΝΔ «προφανώς, στενοχωρήθηκε από την επιτυχία της Ελληνικής κυβέρνησης και την διεθνή απήχηση της χθεσινής Συνόδου», δήλωσε επίσης η κυβερνητική εκπρόσωπος και πρόσθεσε: «Τα βαθύτατα αντιδημοκρατικά τους χαρακτηριστικά ακόμη μια φορά ξεχειλίζουν μέσα απ' την άθλια, προκλητική ανακοίνωσή τους. Η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας δεν μπορεί να διαφύγει απ΄ την ιδεολογική της μήτρα και αποκαλύπτεται καθημερινά».
Χθες η κ. Γεροβασίλη είχε δηλώσει ότι η Σύνοδος Μεσογειακών Κρατών της ΕΕ, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος, μάλλον δεν αποτέλεσε σημαντική είδηση για τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, προφανώς, ως μη συμβατή με την εικόνα καταστροφολογίας, που συστηματικά προβάλλουν για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης. Η κυβερνητική εκπρόσωπος σχολίασε ειδικότερα πως κανένας ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός δεν διέκοψε το πρόγραμμά του για να προβάλλει τις δηλώσεις δύο Προέδρων Δημοκρατίας και τεσσάρων πρωθυπουργών και ότι τα ιδιωτικά κανάλια προτίμησαν να παίζουν επαναλήψεις και εκπομπές μαγειρικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση