GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έπλυναν με χλωρίνη το αυτοκίνητο: Η Πόλα Ρούπα στη ληστεία της Μαλεσίνας;

Σε συναγερμό βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης η Αντιτρομοκρατική, καθώς οι Αρχές εκτιμούν ότι μια από τις γυναίκες που άρπαξαν το...


Σε συναγερμό βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης η Αντιτρομοκρατική, καθώς οι Αρχές εκτιμούν ότι μια από τις γυναίκες που άρπαξαν το μεσημέρι 150.000 ευρώ από τράπεζα στην Μαλεσίνα Φθιώτιδας είναι η καταζητούμενη Πόλα Ρούπα, ηγετικό στέλεχος της τρομοκρατικής οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας.
Ανάμεσα στα τρία άτομα, που φορούσαν γυναικείες περούκες και είχαν καλυμμένα τα χέρια τους με γάντια, οι αστυνομικοί εντοπίζουν τουλάχιστον μία γυναίκα, που συγκεντρώνει σημαντικές υποψίες πως πρόκειται για το πρωταγωνιστικό μέλος του Επαναστατικού Αγώνα, ενώ ενδέχεται να υπήρχε και δεύτερη γυναικεία παρουσία. Η παραμονή τους στην τράπεζα για περίπου ένα τέταρτο, η μεταμφίεσή τους, αλλά και πλύσιμο του αυτοκινήτου Toyota Starlet με χλωρίνη προκάλεσαν το ενδιαφέρον της Αντιτρομοκρατικής.
Οι δράστες μπήκαν στο υποκατάστημα στις 14:20 την ώρα που η τράπεζα έκλεινε για το κοινό. Με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους, ενώ η γυναίκα που εξετάζεται να είναι η Πόλα Ρούπα, απείλησε τον διευθυντή και τον οδήγησε στο χρηματοκιβώτιο προκειμένου να το ανοίξει, ενώ ένας δεύτερος από τους δράστες προέτρεψε τους υπαλλήλους να ανοίξουν το ΑΤΜ.
Στις 14:35, με λεία που κυμαίνεται στα 150.000 ευρώ, βγήκαν από το υποκατάστημα, επιβιβάστηκαν σε ένα λευκό Toyota Starlet με πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και τράπηκαν σε φυγή. Σχεδόν μία ώρα αργότερα στις 15:35 το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βρέθηκε μέσα σε έναν ελαιώνα στον επαρχιακό δρόμο Λάρυμνας-Κόκκινου. Οι δράστες είχαν ρίξει μεγάλη ποσότητα χλωρίνης στο εσωτερικό του για να εξαφανίσουν αποτυπώματα και DNA.
Οι αστυνομικοί εξετάζουν το βίντεο από την τράπεζα αλλά και το λευκό αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν οι δράστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση