GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μελισσανίδης: Θα παραμιλάτε με Πατίτο!

Ο Πατίτο Ροντρίγκες είναι το πρόσωπο των ημερών στην ΑΕΚ μετά την εντυπωσιακή του εμφάνιση στον αγώνα με την Ξάνθη. Σύμφωνα με τη Liv...


Ο Πατίτο Ροντρίγκες είναι το πρόσωπο των ημερών στην ΑΕΚ μετά την εντυπωσιακή του εμφάνιση στον αγώνα με την Ξάνθη. Σύμφωνα με τη Live Sport, ο Αργεντινός εξτρέμ αποτελεί προσωπική αγωνιστική αδυναμία του Δημήτρη Μελισσανίδη. Πριν καν την εμφάνισή του στην πρεμιέρα, ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» έλεγε στο περιβάλλον του πως «… με τον Πατίτο θα παραμιλάτε. Είναι παικτάρα».

Τον Πατίτο επέλεξε για το ρόστερ της ΑΕΚ ο Άλεξ Ντε Μπαρτόλο, που ειδικεύεται στην αγορά της Λατινικής Αμερικής. Λέγεται πως ο αρχι-σκάουτ της «Ένωσης» τον είχε προτείνει και νωρίτερα, αλλά το κασέ του ήταν πολύ μεγάλο. Αφού ο 26χρονος άσος εισέπραξε περίπου 1 εκατ. δολάρια για να παίξει μισή σεζόν στη Τζοχόρ της Μαλαισίας, ο δρόμος για την απόκτησή του άνοιξε. Οι διαπραγματεύσεις μαζί του δεν ήταν απλές, αφού οι απαιτήσεις του ξεκίνησαν από τις 700.000 ευρώ ετησίως, αλλά στην πορεία έπεσαν αρκετά και υπέγραψε κλειστό διετές συμβόλαιο για 485.000 ευρώ το χρόνο.

Σύμφωνα με τη Live Sport, στην αρχική συμφωνία προβλεπόταν ποσοστό μεταπώλησης 20% στην πλευρά του παίκτη, αλλά τελικά ο όρος αυτός δεν συμπεριλήφθηκε στο συμβόλαιο και ο Πατίτο ανήκει 100% στην ΑΕΚ.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση