GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ!" Ο ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ σε νέες περιπέτειες...

Η φράση "δεν είμαι σίγουρος για τίποτα" την οποία είπε ο αδελφός του Αθηναγόρα Ανδριαδάκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρί...

Η φράση "δεν είμαι σίγουρος για τίποτα" την οποία είπε ο αδελφός του Αθηναγόρα Ανδριαδάκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, συνοψίζει τη θέση του γύρω από την απόπειρα δολοφονίας τον Ιούνιο το 2012 σε βάρος του τελευταίου, ο οποίος μάλιστα δεν παρίσταται ως πολιτική αγωγή.

Συγκεκριμένα, ο μάρτυρας υποστήριξε πως δεν γνωρίζει για την επίθεση, ηθικός αυτουργός της οποία κατηγορείται ότι είναι ο Λ. Λαυρεντιάδης. "Ο αδελφός μου έλεγε κάτι ακατάληπτα στο νοσοκομείο. Όταν συνήλθε μου έλεγε περίεργα, για μια δουλειά στην Κύπρο, μετά για την αντιπαράθεση με την πρώην σύζυγο. Ο αδελφός μου είναι ένας οξύθυμος άνθρωπος. Δεν κατάλαβα ποτέ τίποτα. Είμαστε πάντα με την απορία. Δεν θέλω να πω κάτι γιατί δεν είμαι σίγουρος για τίποτα. Ο Αθηναγόρας είναι στην Κρήτη σε κακή κατάσταση", ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με τον μάρτυρα, ο Α. Ανδριαδάκης του είχε εκμυστηρευτεί πως είχε γνωρίσει τον Λ. Λαυρεντιάδη και μιλούσαν για δουλειές."Δεν μου είπε συγκεκριμένα πράγματα. Οι σχέσεις μας επαγγελματικά δεν ήταν κοντά. Δεν τα βρίσκαμε. Δεν συζητούσαμε λεπτομέρειες" εξήγησε και πρόσθεσε ότι ενημερώθηκε για την επίθση από την πρώην σύζυγο του αδελφού του. Σχετικά με την ιδιαίτερη αναφορά της δικογραφίας στη σχέση που είχε το θύμα με τη σύζυγο του φερόμενου ως ηθικού αυτουργού, Λαυρέντη Λαυρεντιάδη είπε: "Εγώ προσωπικά δε ζήτησα καμία βοήθεια από την οικογένεια Λαυρεντιάδη. Την κυρία τη γνώρισα στο νοσοκομείο. Η κατάσταση ήταν πολυ σοβαρή. Δεν ασχολιόμουν με το ποιος κάνει τι και ποιος είναι τι. Δεν άφηνα κανέναν να μπαίνει μέσα εκτός απο τον πατέρα μου και τα αδέρφια μου. Η κυρία τον είδε μετά από 20 μέρες. Μετά μια ερχόταν, μια δεν ερχόταν. Μαζί και δύο άνθρωποι της φρουράς Λαυρεντιάδη έξω από την πόρτα. Μετά από ενα διάστημα το σταμάτησα. Δεν είχα εμπιστοσύνη".


Κατά τη διαδικασία, κατέθεσε μεταξύ άλλων και ο υπεύθυνος ασφαλείας του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη το επίμαχο διάστημα, ο οποίος αναφέρθηκε στις συσκευές κινητών τηλεφώνων που είχε στη διάθεσή του ο κατηγορούμενος. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με την κατηγορία, ο επιχειρηματίας χρησιμοποιώντας τηλέφωνο που φαίνεται νε ανήκει σε αλλοδαπό, έδωσε την εντολή για την επίθεση. Ενώπιον του δικαστηρίου κατέθεσε: "Είχε τηλέφωνα ο Λαυρεντιάδης. Γιατί φοβόταν την κατασκοπεία. Για να μην τους παρακολουθούν στο κομμάτι των επιχειρήσεων. Ξέρω ότι όταν ήθελε τηλέφωνα, πήγαιναν στο κέντρο τα παιδιά και έπαιρναν από ανταλλακτήρια και μαγαζιά εκεί. Ο ίδιος είχε ένα αγγλικό τηλέφωνο με το οποίο επικοινωνούσε μαζί μου. Αυτό ήταν το βασικό του. Αν και με είχε πάρει όλες κι όλες 10 φορές. Όμως, όλοι οι επιχειρηματίες χρησιμοποιούν τέτοια τηλέφωνα. Όλοι έχουν 5-10-20 τηλέφωνα!".

Υπενθυμίζεται, ότι για την υπόθεση κατηγορούνται ο Λ. Λαυρεντιάδης και 6 ακόμη άτομα, ενώ η δίκη έχει ξεκινήσει και πάλι από την αρχή μετά την επ' αόριστον αναβολή της τον Φεβρουάριο της περσινής χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση