GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγχαρητήρια τηλεγραφήματα του Προέδρου της Δημοκρατίας στους Κωνσταντινίδη και Ζησίδη

Συγχαρητήρια τηλεγραφήματα απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στον Θανάση Κωνσταντινίδη για το χρυσό μετάλλιο κα...


Συγχαρητήρια τηλεγραφήματα απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στον Θανάση Κωνσταντινίδη για το χρυσό μετάλλιο και το παγκόσμιο ρεκόρ και στον Δημήτρη Ζησίδη για την κατάκτηση του χάλκινου στην σφαιροβολία στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.
«Με τη χρυσή -και μάλιστα με παγκόσμιο ρεκόρ- διάκρισή σας αποδείξατε την αστείρευτη δύναμη της ψυχής σας και μας κάνατε όλους υπερήφανους. Θερμά συγχαρητήρια», έγραψε ο κ. Παυλόπουλος στο συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Θανάση Κωνσταντινίδη.
«Η κορυφαία Ολυμπιακή σας διάκριση  με υπέρβαση των ανθρώπινων δυσκολιών, προσθέτει έναν ακόμη κρίκο στις μεγάλες επιδόσεις του αθλητισμού μας, συνεχίζοντας παράλληλα μια λαμπρή Ολυμπιακή παράδοση. Θερμά συγχαρητήρια», αναφέρει το αντίστοιχο τηλεγράφημα στον Δημήτρη Ζησίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση