GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρχεται η νέα εφημερίδα του Καλογρίτσα

Μετά το αποτέλεσμα και της δημοπρασίας η οποία μεταξύ άλλων ανέδειξε υπερθεματιστή και την εταιρία συμφερόντων Καλογρίτσα, έχουν ενταθε...


Μετά το αποτέλεσμα και της δημοπρασίας η οποία μεταξύ άλλων ανέδειξε υπερθεματιστή και την εταιρία συμφερόντων Καλογρίτσα, έχουν ενταθεί οι κινήσεις για τη στελέχωση της νέας εφημερίδας που ετοιμάζει η γνωστή οικογένεια.
Σύμφωνα με το enimerosi24.gr, η εφημερίδα που μάλλον θα είναι εβδομαδιαία έχει αναλάβει να «τρέξει» ο δημοσιογράφος και πρώην εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, Χρήστος Μαχαίρας.
Ήδη ο δημοσιογράφος πραγματοποιεί καθημερινά ραντεβού για τη στελέχωσή της, ενώ όσοι φέρονται να έχουν συμφωνήσει να εργαστούν στο νέο φύλλο κάνουν λόγο για αξιοπρεπείς συμφωνίες αμοιβής.
Παρότι δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει, ο στόχος είναι αυτό να γίνει άμεσα, προσδιορίζοντας το στις αρχές Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση