GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: Ήρθαμε να τελειώσουμε με το παλιό

«Δεν ήρθαμε εδώ για να καταλάβουμε κυβερνητικές θέσεις, ήρθαμε για να τελειώσουμε με το παλιό, χωρίς ψέματα, που διαρκώς επαναλαμβάνει η ...


«Δεν ήρθαμε εδώ για να καταλάβουμε κυβερνητικές θέσεις, ήρθαμε για να τελειώσουμε με το παλιό, χωρίς ψέματα, που διαρκώς επαναλαμβάνει η ΝΔ», τόνισε ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, από το βήμα των εργασιών της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

«Προφανώς ο ελληνικός λαός δεν πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού δυστυχώς στο πλαίσιο αυτής της Ευρώπης, βρισκόμαστε υποχρεωμένοι σε μια περίοδο προσαρμογής», είπε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε:

«Όταν λέγαμε πριν τις εκλογές και μετά τις εκλογές, ότι ο νόμος θα εφαρμοστεί για όλους το εννοούσαμε. Τελείωσαν οι προνομιακές σχέσεις της πολιτικής και οικονομικής εξουσίας Κάποιοι δεν μπορούν να το αποδεχτούν ότι η δικαιοσύνη κάνει τη δουλεία της, νιώθουν τόσο άβολα που τώρα τελευταία δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα. Ψεύδη για την οικονομία, για τη διαπραγμάτευση με τους θεσμούς, ψεύδη για τη διαπραγμάτευση για το χρέος, για τις τηλεοπτικές άδειες».

5 σχόλια

  1. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ, ΤΟ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ, ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΌ??
    ==================================================
    Έβλεπα τον Κουίκ στα υπουργικά έδρανα ως υπεύθυνο του κυβερνητικού …έργου και ''μάτωσε'' η καρδιά μου.
    Έβλεπα το αποτυχημένο πατέρα Ν Βότση,(Που η ληστεία της τράπεζας από το γιό του, μας είπε, έγινε για κοινωνικό σκοπό) να κάθε στη θέση του υπουργού εσωτερικών και σήμερα σαν πρόεδρο της Βουλής και ανατρίχιασα...
    Άκουσα τον Χαϊκάλη να ‘’εξηγεί’’ τη λύση για το ασφαλιστικό και δεν μπορούσα να αντιληφθώ το μέγεθος της βλακείας του χουντοαναθρεμμένου και ‘’ΗΛΙΘΙΟΥ’’ Αλέξη της…αριστεράς των ‘’παμφάγων’’ εκατομμυριούχων
    Άκουσα τον υπουργό δικαιοσύνης να δηλώνει πως θα καταργήσει τις φυλακές υψίστης ασφαλείας και ότι θα κάνει διάλογο με τους κουκουλοφόρους και αναρωτήθηκα: Τόσο ''προοδευτικοί'' είναι ΄η , τόσο οπισθοδρομικός είμαι εγώ?
    Είδα και άκουσα το Καμένο εντελώς, να κάνει δηλώσεις ως υπουργός Εθνικής Άμυνας και τρομοκρατήθηκα....
    Ο καμένος εντελώς ..υπουργός και μάλιστα Άμυνας , ο ψεύτης, ο συκοφάντης ,ο ηλίθιος και αγράμματος φοροφυγάς?
    Είδα να ψηφίζουν για πρόεδρο δημοκρατίας τον Προκόπη και..χάζεψα εντελώς.

    Άκουσα το ''Μπαρουφάκη'' να λέει ότι το 70% του πρώτου μνημονίου αποτελείται από τις αναγκαίες διαρθρωτικές αλλαγές που χρειάζεται η χώρα και αναρωτήθηκα? .
    Όλες αυτές οι θετικές δηλώσεις για τις έρευνες που έχουν κάνει για την Ελλάδα όλοι σχεδόν οι αρμόδιοι ευρωπαίοι επιβεβαιώνουν ένα πράγμα. Αν δεν ανέτρεπαν την κυβέρνηση Παπανδρέου σήμερα θα είμαστε μια άλλη χώρα.

    Τότε γιατί τον ανέτρεψαν? Για την εξουσία????

    Μας αδικούν οι Ευρωπαίοι αφού, η κοινωνία μας, η δημόσια διοίκηση , η δικαιοσύνη ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΣΑΝ την αποστολή τους και γίναμε ''μεσολαβητές'' αχόρταγοι και επικίνδυνοι και μας φταίνε άλλοι?

    N Βράχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΟΣ καΜένος ΕΝΤΕΛΩΣ>
    ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ…ΝΕΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ-ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ-ΨΕΥΤΗΣ, ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ, ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

    *Το 1992 κυκλοφόρησε από την «Ελληνική Ευρωεκδοτική» το βιβλίο του Πάνου Καμμένου “Τρομοκρατία: Θεωρία και Πράξη” (πολυσέλιδο παραλήρημα κίτρινου χρώματος. Στο σπουδαίο αυτό σύγγραμμα, ο Καμμένος αποφαίνεται ότι πίσω από την τρομοκρατική δραστηριότητα στην Ελλάδα βρίσκεται… το ΠΑΣΟΚ. Στις παράνοιες του βιβλίου – και μάλλον η πιο γνωστή κοτσάνα που εκστομίζεται μέσα – είναι ότι ο διαβόητος τρομοκράτης Κάρλος δολοφονήθηκε από την KGB. Όταν εκδόθηκε το βιβλίο, φυσικά ο Κάρλος ήταν μία χαρά ζωντανός).

    *20 χρόνια μετά, ένα χουντικό λείψανο ονόματι Γεώργιος Γεωργαλάς εμφανίζεται και στέλνει εξώδικο στον Πάνο Καμμένο με το οποίο δηλώνει ότι έχει διατελέσει σύμβουλός του και συγκεκριμένα ότι είναι ο πραγματικός συγγραφέας του σπουδαίου αυτού πονήματος, για το οποίο δεν έχει πληρωθεί κιόλας όπως είχε συμφωνηθεί. Ο δε λόγος που στέλνει το εξώδικο δύο δεκαετίες μετά είναι επειδή ο Καμμένος του έκανε κι άλλη παραγγελία, αυτή τη φορά μία μελέτη με θέμα την οικονομική κρίση. Το συμφωνηθέν ποσό είναι 10000 ευρώ, ο Γεωργαλάς παραλαμβάνει μόνο 2500. Το χειρότερο; Η ιστορία έρχεται στο φως απ” την εφημερίδα “Δημοκρατία”.
    *Το 1993 ο μητσοτακισμός γίνεται χίλια κομμάτια. Αλλά ο Καμμένος κατεβαίνει στη Β” Αθηνών και, σε εκλογές δύσκολες για τη ΝΔ, βγαίνει βουλευτής. Αυτό οφείλεται κυρίως στην υποστήριξη του βαρόνου της παράταξης Ιωάννη Βαρβιτσιώτη. Ο «Μπάρμπι» παίρνει τον Καμμένο από το χέρι στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας που είναι το σπίτι του. Αποτέλεσμα; Αμέσως μετά τις εκλογές, στην αναμέτρηση για τη διαδοχή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ, ο Καμμένος «πουλάει» τον Βαρβιτσιώτη και πάει με τον Μιλτιάδη Έβερτ που θα κερδίσει. Είναι ένα έργο που θα παιχτεί ξανά και ξανά τα επόμενα είκοσι χρόνια.
    *17 Νοέμβρη του 1995, έντεκα χρόνια μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Καλτεζά, εμφανίζεται ένα νέο περιστατικό ξυλοδαρμού ανηλίκου από αστυνομικούς και “αγανακτισμένους πολίτες” (= φασίστες με πολιτικά και χωρίς νομική δικαιοδοσία). Η κοινωνική κατακραυγή είναι μεγάλη, αλλά καταφέρνουν να βρεθούν δύο συνήγοροι για τους αστυνομικούς. Ένας φυσικά είναι ο Πάνος Καμμένος ο οποίος θα υποστηρίξει ότι όχι μόνο δεν τον έδειραν οι αστυνομικοί, αλλά τον προστάτεψαν κιόλας από τους “αγανακτισμένους πολίτες”… που δρούσαν μαζί με τους αστυνομικούς.
    *7 Μαρτίου του 1996, ο Καμμένος πηγαίνει να μιλήσει σε εκδήλωση κυπριακής εθνικιστικής οργάνωσης (ΠΕΟΦ). Στον δρόμο, θα δεχθεί επίθεση με ύβρεις, φτυσίματα και κλωτσιές από ομάδα αντιεξουσιαστών που (σύμφωνα με τα λεγόμενά του) φορούσαν κουκούλες. 20 ημέρες μετά, ο Καμμένος δηλώνει πως μπορεί – κάλλιστα κιόλας – να αναγνωρίσει αυτούς που του επιτέθηκαν (…..μέσα από τις κουκούλες !!!!!).
    *Το 1996 ο Εισαγγελέας αιτείται την άρση της βουλευτικής ασυλίας του νεαρού -τότε- βουλευτή Πάνου Καμμένου με την κατηγορία της απιστίας κατά του δημοσίου για την εποχή που διετέλεσε αντιπρόεδρος της προβληματικής εταιρείας Ελίντα ΑΕ (ΙΖΟΛΑ).

    *Η Βουλή φροντίζει να τον καλύψει επιμελώς απορρίπτοντας το αίτημα.
    1999-2000, οι χρηματιστηριακές δραστηριότητες του Καμμένου ανήκουν στο γαλάζιο φολκλόρ της εποχής, ενώ φέρεται να έχει εμπλέξει και άλλους βουλευτές της ΝΔ σε τοποθετήσεις σε μετοχές, όχι πάντοτε επωφελείς. Είναι αυτά που θα υπαινιχθεί σε δηλώσεις του ο βουλευτής της Β” Αθηνών Γεράσιμος Γιακουμάτος. «Κάνουμε τώρα καταγγελίες αλλά δεν κοιτάμε την καμπούρα μας. Ας κοιτάξουν τα χρηματιστηριακά του 2000 και θα καταλάβουμε γιατί και ποιος είναι υπεύθυνος. Είναι πενήντα βουλευτές που το ξέρουν, δεν το ξέρω μόνο εγώ. Αν δει κανείς το πόθεν έσχες του Καμμένου την περίοδο 2000-2002, θα καταλάβετε. Τα κέρδη ήταν 280 εκατομμύρια δραχμές. Εγώ ξέρω ότι έχασα τα λεφτά μου όπως και άλλοι συνάδελφοι…».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΝΟΣ καΜένος ΕΝΤΕΛΩΣ>
    ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ…ΝΕΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ-ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ-ΨΕΥΤΗΣ, ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ, ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

    *Ο Μιλτιάδης Έβερτ θα αναλάβει προσωπικά τη διαλεύκανση του «εγκλήματος του Χρηματιστηρίου», κατά τη διατύπωσή του. Ο άλλοτε εβερτικός Καμμένος όμως αφήνει τους πάντες σύξυλους όταν στο πόθεν έσχες του, σύμφωνα με στοιχεία που δίνει η Συγγρού, εμφανίζεται να έχει παίξει εννέα δισ. δραχμές αέρα. Ο ίδιος εμφανίζει εαυτόν ζημιωμένο κατά 105 εκατ. δραχμές, αλλά τα ποσά από πωλήσεις και αγορές δεν «τσεκάρουν» ακριβώς, με αποτέλεσμα η τότε ΝΔ να αγωνίζεται να τα δικαιολογήσει και να τον καλύψει.
    *Την 1η Φλεβάρη του 2012 τον βλέπουμε στο ιδρυτικό συνέδριο της “Σπίθας” του Μίκη Θεοδωράκη – του γνωστού λαϊκού “ήρωα” που υπερασπίζεται δημοσίως τον εθνικισμό και τον αντισημιτισμό – παρέα με τον Στέλιο Παπαθεμελή. Με τον Παπαθεμελή σχεδίαζε μάλιστα και κοινή εκλογική κάθοδο. (Ας θυμηθούμε ότι προεκλογικά ο Παπαθεμελής έφτανε σε τέτοια επίπεδα συντηρητισμού που έβγαλε αφίσα με την οποία καταδίκαζε το δικαίωμα των γυναικών στις εκτρώσεις. Ευτυχώς πήγε άπατος).
    *Την 1η Γενάρη του 2013 ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Κωστής Μουσουρούλης απέστειλε στη Βουλή έγγραφο, με το οποίο ενημερώνει πως το κόστος ταξιδιού του Πάνου Καμμένου της συζύγου του και 2 συνοδών το 2009 στην Αυστραλία ξεπέρασε τις 26.000 €. Τα στοιχεία είχε ζητήσει ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, επικαλούμενος «καταγγελίες από διάφορα μέλη της ελληνικής ομογένειας ότι, στο επίσημο ταξίδι του στην Μελβούρνη, ως υφυπουργός Ναυτιλίας, ο κ. Καμμένος είχε προχωρήσει σε προκλητικές σπατάλες, με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων».
    *Τον Ιούνιο του 2013 το δικαστήριο καταδίκασε τον Πάνο Καμμένο για εξύβριση εναντίον του Αντρίκου Παπανδρέου. Στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ επιβλήθηκε πρόστιμο τριάντα χιλιάδων ευρώ που πρέπει να καταβάλει στον Αντρίκο Παπανδρέου και παράλληλα του απαγορεύτηκε να αναφέρεται στο όνομα του αδερφού του πρώην πρωθυπουργού (500 € πρόστιμο για κάθε φορά που θα μιλάει για τον Αντρίκο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παπαγγελόπουλος: Χρυσή εφεδρεία της χώρας ο Καραμανλής

    Ο κ. Παπαγγελόπουλος υποστήριξε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο Αλέξης Τσίπρας και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής είναι τρία πρόσωπα που «είναι εγγύηση για την καλή λειτουργία της δημοκρατίας σε εποχή κρίσης και για την ασφάλεια της χώρας».
    Χαρακτηρίζει, δε, τον Κώστα Καραμανλή ως «πρόεδρο της καρδιάς όλων των Νεοδημοκρατών», αλλά και «χρυσή εφεδρεία της χώρας».
    1. ΣΕ ποιο ΚΟΜΜΑ πήγαν τα λεφτά κ. Καραμανλή, κ. ΚαΜένε??? .
    ==============================================
    Την ίδια ώρα που το ελληνικό κράτος
    κατέρριπτε το παγκόσµιο ρεκόρ δανεισµού διεκδικώντας από τις αγορές το ποσό του 1 δισ. ευρώ την εβδοµάδα (!) προκειµένου να εξυπηρετεί τις λήξεις των οµολόγων , τις μισθοδοσίες των εκατοντάδων χιλιάδων προσληφθέντων υπαλλήλων, και τόσες άλλες σπατάλες και χαριστικές δανειοδοτήσεις,
    ο κ. Ζορµπάς παρέδωσε ένα «δηλητηριώδες» πόρισµα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, που αναφερόταν σε ευθύνες πολιτικών προσώπων και σε διοχέτευση προµηθειών σε « συγκεκριμένο πολιτικό χώρο».

    *Ποιος ήταν ο πολιτικός χώρος που πήγαν τα χρήματα, κύριε Καραμανλή;

    *Τί άλλα στοιχεία επί πλέον απαιτούνται για να μάθουμε ποιοι είναι ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ; Πως κ. Καραμανλή αποφάσισες να κλείσεις τη Βουλή;
    Γι αυτό τον εκπαραθυρώσατε?
    *Τι έγιναν τα λεφτά; Σε ποιό κόμμα πήγαν, όπως υπέδειξε η έρευνα και η έκθεση, του αρμόδιου Προέδρου της ανεξάρτητης αρχής για το ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.?
    Καλύπτετε τους ΚΛΕΦΤΕΣ??
    2.Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΩΝ ( 5) ! ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΝΕΚΡΩΝ!
    =====================================================
    Κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι την κρίση την έφερε το Μνημόνιο κι όχι ότι το Μνημόνιο προτάθηκε ως η μόνη κάποια λύση του ελληνικού δράματος στο οποίο πρωταγωνίστησαν οι διάφοροι Λιάπηδες.
    Ειδικότερα από το 2004 μέχρι και το 2009,
    η χώρα κυβερνήθηκε από Λιάπηδες, Παυλόπουλους, Ρουσόπουλους, Βουλγαράκηδες και Καμμένους υπό την υψηλή εποπτεία του ''καταλληλότερου'' αλλά κάποιοι προτιμούν να πιστεύουν ότι για όλα φταίει ο Παπανδρέου, η Μέρκελ, ο Σόρος και φυσικά οι αεροψεκασμοί.
    Η κριτική για την ανοχή στους Λιάπηδες όμως δεν μπορεί μόνο να αφορά τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας αλλά οφείλει να αποτελέσει και μάθημα για όσους ετοιμάζονται να «τρομάξουν» τη Μέρκελ στέλνοντας στην κυβέρνηση τους Στρατούληδες, τους Λαφαζάνηδες, τους καΜένους εντελώς .
    Ο αριστερός ακατάλληλος πολιτικός δεν διαφέρει σε τίποτα από τον δεξιό ακατάλληλο πολιτικό. Είναι και δυο εξίσου ακατάλληλοι κι επικίνδυνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΕΛΙΑ ΤΩΝ ΑΠΡΙΛΙΑΝΩΝ….
    Παυλόπουλοι ΚαΜένοι καλόγηροι- μας κατέστρεψαν !!!

    *Πάνε τα δομημένα ομόλογα,
    *πάνε οι ακτοπλοϊκές μίζες Παυλίδη,
    *πάνε οι offshore Βουλγαράκη, που ήταν νόμιμες και ηθικές,
    * οι ανταλλαγές με τον Εφραίμ, φιλέτων ακίνητων του Δημοσίου με το νερό και τα ψαρια της Βιστωνίδας στο σκάνδαλο Βατοπεδίου,
    *οι απαγωγές των Πακιστανών,
    *το Σινούκ,
    *ο Ζαχόπουλος,
    *ο Βαρθολομαίος,
    *ο Χούπης,
    * ο Παυόπουλος και οι στημένοι διαγωνισμοί και εκατοντάδες χιλιάδες προσλήψεις των δικών τους παιδιών με την καθιέρωση της συνέντευξης και την ουσιαστική κατάργηση του ΑΣΕΠ,
    *οι κουμπάροι Πανάγοι και σια,
    * η απογραφή,
    *η επιτήρηση,
    *η κουτοπόνηρη αύξηση του ΑΕΠ κατά 27% μέσω πορνείας και λαθρεμπορίου,
    *τα κρυφά ομόλογα,
    * τα κρυφά δάνεια από την J.P MORGAN,
    *τα γκόλντεν μπόϋς,
    *τα ψευδή στοιχεία στη Γιούροστατ,
    *το κλείσιμο της Βουλής για να παραγραφούν τα αίσχη τους.

    *Ξεχάστηκε ο διπλασιασμός του χρέους και η εκτόξευση του ελλείμματος στα ύψη σε πεντέμισι μόλις χρόνια.
    *Ξεχάστηκαν όλα τα απίθανα και πρωτόγνωρα σκάνδαλα της Δεξιάς και έμεινε να φταίει ένας και μοναδικός.
    Ο Γιώργος Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση