GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η έκρηξη στο Μανχάταν δεν έχει ''άρωμα" διεθνούς τρομοκρατίας

Ο κυβερνήτης της πολιτείας της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο δήλωσε σήμερα ότι ακόμη δεν υπάρχει ένδειξη ότι η έκρηξη που σημειώθηκε χθες ...


Ο κυβερνήτης της πολιτείας της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο δήλωσε σήμερα ότι ακόμη δεν υπάρχει ένδειξη ότι η έκρηξη που σημειώθηκε χθες βράδυ στο Μανχάταν και οφείλεται σε "βόμβα" "έχει σχέση με τη διεθνή τρομοκρατία".
Η έκρηξη στην πολυσύχναστη συνοικία Τσέλσι προκάλεσε τον τραυματισμό 29 ανθρώπων, από τους οποίους ένας φέρει βαριά τραύματα, καθώς και σημαντικές υλικές ζημιές. Η έκρηξη σημειώθηκε την ώρα που η Νέα Υόρκη ετοιμάζεται να υποδεχτεί αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων για την Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ κι ενώ περίπου άλλοι 1.000 αστυνομικοί έχουν αναπτυχθεί στην πόλη "προληπτικά", πρόσθεσε ο Κουόμο.
"Ωστόσο είναι πολύ νωρίς για την πορεία της έρευνας", δήλωσε ο Κουόμο στους δημοσιογράφους καθώς βρισκόταν κοντά στο σημείο της έκρηξης περίπου 14 ώρες μετά το συμβάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση