GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η έντονη παρατήρηση του Κακλαμάνη στον Σκουρλέτη - ΒΙΝΤΕΟ

Ο προεδρεύων της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα απευθύνθηκε σε έντονο ύφο...


Ο προεδρεύων της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα απευθύνθηκε σε έντονο ύφος στον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνο Σκουρλέτη.

Ο κ. Σκουρλέτης ήθελε να απαντήσει στον βουλευτή της ΝΔ, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ωστόσο παρενέβη ο κ. Κακλαμάνης.

«Δεν σας έδωσα τον λόγο και καθίστε κάτω. Παρακαλώ με ευγένεια, καθίστε κάτω και αν σας δώσω το λόγο. Και μην διανοηθείτε να με ξαναδιακόψετε» είπε ο κ. Κακλαμάνης και συνέχισε:

«Όταν μιλάει ο προεδρεύων, ο ερωτών ακούει.  Απευθυνθήκατε δέκα φορές και λέγατε, "σας ερωτώ, σας ερωτώ". Γι’ αυτό είπα και στον κ. Βαρβιτσιώτη ως εισηγητή, άπαξ σας δίνω τον λόγο. Αυτό τι σημαίνει, αν σηκωθούν άλλοι πέντε και απαντήσουν θα απαντήσετε και στους πέντε;».

Ο κ. Κακλαμάνης έδωσε τελικά τον λόγο στον κ. Σκουρλέτη επισημαίνοντας: «Για ένα λεπτό. Και να μην ερωτάτε άλλη φορά. Η κυβέρνηση δεν ερωτά την αντιπολίτευση».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση