GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΑΣΘ: Για εγωιστική στάση κατηγορεί τον Σπίρτζη ο Γκιουλέκας

Για «εγωιστική στάση» στο θέμα του ΟΑΣΘ κατηγορεί τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη ο βουλευτής Α' Θεσσαλο...


Για «εγωιστική στάση» στο θέμα του ΟΑΣΘ κατηγορεί τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης της ΝΔ Κώστας Γκιουλέκας.

«Η αφάνταστη ταλαιπωρία χιλιάδων Θεσσαλονικέων μετά την επίσχεση εργασίας των εργαζομένων του ΟΑΣΘ δεν μπορεί να συνεχίζεται άλλο! Είναι αδιανόητο να παρατηρείται αυτό το απαράδεκτο φαινόμενο, να μην μπορούν να μετακινηθούν συνάνθρωποί μας εξαιτίας της εγωιστικής στάσης του κ. Σπίρτζη, που έως τώρα δεν ήθελε καν να συναντήσει και να συζητήσει με τους εκπροσώπους του ΟΑΣΘ», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Ο υπουργός», σημειώνει ο κ. Γκιουλέκας, «φαίνεται να ξεχνά ότι 500 χιλιόμετρα βορειότερα των Αθηνών, στη Θεσσαλονίκη, δεν υπάρχουν άλλες επιλογές μετακίνησης, παρά μόνον οι αστικές συγκοινωνίες του ΟΑΣΘ και τα ταξί!».

Ο βουλευτής της ΝΔ κάνει λόγο για «απαράδεκτες λογικές» και καλεί την κυβέρνηση να δώσει μία λύση, σημειώνοντας ωστόσο ότι λύση χωρίς διάλογο δεν πρόκειται να βρεθεί.

«Έπρεπε να περάσουν δύο περίπου χρόνια για να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι κυβέρνηση και ΟΑΣΘ προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στην ταλαιπωρία των Θεσσαλονικέων;», διερωτάται ο κ. Γκιουλέκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση