GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αιγύπτιος μάρτυρας: Προσπάθησαν να με δωροδοκήσουν για να μη μιλήσω

Με την κατάθεση του Αιγύπτιου ψαρά Εμπάρακ Αμπουζίντ, ο οποίος δέχτηκε δολοφονική επίθεση τα ξημερώματα της 12ης Ιουνίου 2012, θα συνεχ...


Με την κατάθεση του Αιγύπτιου ψαρά Εμπάρακ Αμπουζίντ, ο οποίος δέχτηκε δολοφονική επίθεση τα ξημερώματα της 12ης Ιουνίου 2012, θα συνεχιστεί τη Δευτέρα η δίκη της Χρυσής Αυγής.
Ο μάρτυρας απάντησε σε ερωτήσεις της πολιτικής αγωγής δίνοντας λεπτομέρειες για τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ακόμη και σήμερα.
Απαντώντας σε ερωτήσεις της υπεράσπισης ο μάρτυρας υποστήριξε πως ο φίλος του Αχμέτ του είπε ότι κατά τη διάρκεια που ο ίδιος νοσηλευόταν τον είχε πλησιάσει κάποιος που σχετιζόταν με τους δράστες της επίθεσης προτείνοντας του να τους δώσουν χρήματα για να μην προχωρήσει η υπόθεση.
Ο μάρτυρας , είπε πως σύμφωνα με τον Άχμετ, αρνήθηκε την πρόταση απαντώντας πως ο Εμπάρακ Αμπουζίντ, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και θα αποφασίσουν, όταν βγει από το νοσοκομείο. Από τότε, υποστήριξε ο μάρτυρας, δεν ξαναέγινε προσέγγιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση