ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Καλόγριες ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου

Share it:

Ερωτεύτηκαν σε μια αποστολή και αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Οι δυο γυναίκες, στα μίντια δημοσιεύονται μόνο τα ονόματά τους Federica από την Ιταλία  και Isabel από τη Νότια Αφρική, υπήρξαν καλόγριες και διατηρούν ερωτικό δεσμό τα τελευταία τρία χρόνια. Στην Ιταλία, έγραψαν ιστορία μιας και ήταν το πρώτο ομόφιλο ζευγάρι που ενώθηκε με πολιτικό γάμο. Η ένωση έγινε στην πόλη Pinerolo αυτή την εβδομάδα.

Οι δυο γυναίκες, γνωρίστηκαν σε ένα κέντρο απεξάρτησης από τα ναρκωτικά στο οποίο προσέφεραν τις υπηρεσίες τους ως καλόγριες, όπου σύντομα ερωτεύτηκαν. Εντούτοις, προκειμένου να παντρευτούν, έπρεπε να κόψουν κάθε δεσμό με την καθολική εκκλησία που αντιτίθεται στην ομοφιλοφυλία και στις ερωτικές σχέσεις. 

Τελικά οι δυο γυναίκες αφαίρεσαν τα ράσα και εγκατέλειψαν το μοναχισμό και αποφάσισαν να ορκιστούν αιώνια πίστη η μια στην άλλη στον πολιτικό τους γάμο. 

"Ο Θεός θέλει οι άνθρωποι να είναι ευτυχισμένοι, να ζουν την αγάπη στο φως του ήλιου", σημείωσε πρόσφατα η Isabel στην ιταλική εφημερίδα La Stampa.

 

 

 

 

 

Share it:
Reactions:

Ευρώπη

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση