GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το γενικότερο συμπέρασμα της δημοσκόπησης...

Panagiotis Kostoulas ΝΔ: Μεγάλο προβάδισμα αφενός, στασιμότητα με καθοδική τάση αφετέρου. Νομίζω πληρώνει ένα εξαιρετικά νωχελικό αντι...


ΝΔ: Μεγάλο προβάδισμα αφενός, στασιμότητα με καθοδική τάση αφετέρου. Νομίζω πληρώνει ένα εξαιρετικά νωχελικό αντιπολιτευτικό καλοκαίρι.

ΣΥΡΙΖΑ: Σταθερά αρκετά κάτω από το 20%. Μια ανεπαίσθητη άνοδος μισής μονάδας, πιθανότατα λόγω καναλιών. Επί της ουσίας κέρδος μηδέν. Η ήττα του αποκτά μη αναστρέψιμο χαρακτήρα.

ΧΑ: Το απόλυτο μπετονάρισμα. Τίποτα δεν μοιάζει ικανό να διεμβολίσει αυτό τον σκληρό πυρήνα του 7-8%. Μιλάμε πλέον για συνειδητούς ναζί.

ΔΗΜ. ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ: Μια ενθαρρυντική άνοδος μιας μονάδας χωρίς όμως διαφαινόμενη αυτή τη στιγμή προοπτική ολικής επαναφοράς.

ΚΚΕ: Τα συνήθη.

ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ: Αντοχή.

ΑΝΕΛ: Παρακμή.

ΠΟΤΑΜΙ: Στα όρια της πολιτικής εξαφάνισης.

Γενικότερο συμπέρασμα: πλήρης απογοήτευση και αίσθηση αναξιοπιστίας από το πολιτικό σύστημα χωρίς καμία πολιτική δύναμη να πορεύεται με όρους ηγεμονίας.

Μόνο θετικό το εντυπωσιακό 64% που απαντά ότι ο διαγωνισμός για τις τηλεάδειες εξυπηρετεί πολιτικές σκποιμότητες της κυβέρνησης. Δείχνει ότι η συριζεϊκη προπαγάνδα αδυνατεί πια να παρασύρει την κοινή γνώμη ακόμα και στα προνομιακότερα για αυτήν πεδία.

1 σχόλιο

  1. Καλή η προσπάθεια του ΣΚΑΙ ...αλλά πιστεύουν ότι 1400 ανθρώπους που ίσως να βγήκαν και από τα λογισμικά του κόμματος ότι χάθηκε το 63% του αντιμνημονιακού ποσοστού;;;;που αυτή την εποχή έγινε 81%!!!!! με την καταρρεύσει τον Συριζανελ;;....

    ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΆΚΑ..βάλετε το ηλίθιο μυαλό σας οι κομματάρχες και καταλάβετε ΌΤΑΝ ΚΑΙ ΟΠΌΤΕ ΓΊΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ θα ψήφιση ο κόσμος ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ...Η ΆΚΡΑ ΔΕΞΙΆ, Η ΆΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΆ.....ΣΥΡΙΖΑ--ΠΑΣΟΚ--ΑΝΕΛ--Ν.Δ--ΠΟΤΑΜΙ--ΚΕΝΡΤΩΟΙ θα ψάχνουν όλοι μαζί να βρουν 120 βουλευτές...ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ Η ΑΛΉΘΕΙΑ ΕΊΤΕ ΑΡΈΣΕΙ ΕΊΤΕ ΌΧΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση