GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς να εξοικονομήσεις χρήματα στο αεροδρόμιο

Όταν βρίσκεσαι σε mood διακοπών, η αλήθεια είναι ότι δεν υπολογίζεις και πολύ το κόστος του τι πληρώνεις. Για παράδειγμα είσαι διατεθει...


Όταν βρίσκεσαι σε mood διακοπών, η αλήθεια είναι ότι δεν υπολογίζεις και πολύ το κόστος του τι πληρώνεις. Για παράδειγμα είσαι διατεθειμένος να διαθέσεις ένα ποσό για ένα σνακ ή για ένα βιβλίο, που σε κάθε άλλη περίπτωση δεν θα έκανες.
Γράφει η Ελπίδα Πιτάκη
Παρακάτω, λοιπόν, σου έχουμε 7 έξυπνα tips που δεν θα σε αφήσουν να παραστρατήσεις, αλλά αντιθέτως θα σε βοηθήσουν να εξοικονομήσεις χρήματα, αποτρέπτοντάς σε από το να προβείς σε περιττά έξοδα.

1. Να είσαι φειδωλός όταν πρόκειται για σνακ

ΣΝΑΚ ΜΠΑΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ
Προσπάθησε να μην υποκύψεις στον πειρασμό και αγοράσεις οποιοδήποτε είδους σνακ από το αεροδρόμιο, καθώς οι τιμές είναι αρκετά πιο πάνω από αυτές που έχεις συνηθίσει στην αγορά. Μια οικονομική, αλλά και υγιεινή λύση, είναι οι μπάρες δημητριακών ή γκρανόλας που θα έχεις προμηθευτεί από το σπίτι.

2. Εκτύπωσε την κάρτα επιβίβασης από το σπίτι

Εκτός του ότι κερδίζεις σίγουρα σημαντικό χρόνο, κερδίζεις και χρήματα αν πας προετοιμασμένος στο αεροδρόμιο, καθώς συγκεκριμένες εταιρείες χαμηλού κόστους επιβαρύνουν με μεγάλα κόστη στην περίπτωση που δεν έχεις εκτυπωμένη την κάρτα επιβίβασής σου.

3. Αγόρασε αναμνηστικά από κάπου αλλού

Οπουδήποτε αλλού, εκτός από το αεροδρόμιο. Προς το τέλος του ταξιδιού σου, αφιέρωσε λίγο από τον χρόνο σου για να αγοράσεις δωράκια και αναμνηστικά για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μην το αναβάλεις για όταν θα περιμένεις την αναχώρηση της πτήσης σου στο αεροδρόμιο, γιατί αυτό το «τελευταία στιγμή» θα σου κοστίσει πολύ παραπάνω.

4. Φρόντισε να έχεις ήδη αγοράσει το αγαπημένο βιβλίο σου

ΒΙΒΛΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στο αεροδρόμιο πριν την πτήση σου, θα έχεις αρκετό χρόνο να χαζέψεις στα καταστήματα που υπάρχουν στις εγκαταστάσεις του (αν φυσικά είσαι από τους τυπικούς και φροντίζεις να φτάνεις σε αυτό αρκετή ώρα πριν). Μην αφήσεις για τελευταία στιγμή την αγορά του βιβλίου που θα σε συντροφεύσει στο ταξίδι σου. Προνόησε και προμηθεύσου το από το ίντερνετ ή από κάποιο βιβλιοπωλείο, γιατί σε αυτή την περίπτωση θα πετύχεις σίγουρα καλύτερη τιμή. Εναλλακτικά, μπορείς να «κατεβάσεις» το e-book της επιθυμίας σου στο tablet, έτσι ώστε να εξοικονομήσεις και χώρο.

5. Προτίμησε πτήσεις με ολιγόωρες ενδιάμεσες στάσεις

Αν η πτήση σου δεν πετάει απευθείας στον προορισμό της επιλογής σου, προσπάθησε οι ενδιάμεσες στάσεις να είναι όσο το δυνατόν συντομότερες. Έτσι θα αποφύγεις τις πολλές βόλτες στα καταστήματα, τα εστιατόρια και τα cafes του αεροδρομίου και σίγουρα θα κερδίσεις σε χρήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση