GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ! Η επόμενη μέρα του διαγωνισμού για τις άδειες...

  Nico Mastorakis .   Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ Το ριαλιτι-μπαλαφαρα δεν τελειωνει σημερα. Απο αυριο και με προϋποθεση οτι δεν πεφτει η κυβερνησ...

 Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
Το ριαλιτι-μπαλαφαρα δεν τελειωνει σημερα. Απο αυριο και με προϋποθεση οτι δεν πεφτει η κυβερνηση και δεν παμε σε εκλογες συντομα:
(1) Εξονυχιστικο "ποθεν ρε μάπα εσχες" Συριζαϊκου στυλ, δηλαδη ολοι ειναι υποπτοι εκτος απο τον Αλαφουζο που ειναι ενοχος και τον Καλογριτσα που ειναι "δικος μας," αρα αμωμος."
(2) Προσφυγες σε δικαστηρια, εφετεια, Αρειους Παγους, ΣτΕ, ευρωπαϊκα δικαστηρια οσων εμειναν εξω. Μαζικη αντιπολιτευση στην κυβερνηση απο εκεινους που μεχρι τωρα το επαιζαν "καλα παιδια," βλεπε Star και Alpha.
(3) Προσφυγες οσων πηραν μεν αδεια, εναντιον των αλλων που πηραν αδεια.
(4) Επειγοντως συσταση ΕΣΡ και αναθεση διαγωνισμου για τις περιφερειακες αδειες, με νεα σφαγη εκατονταδων παικτων εκει.
(5) Και οχι, δεν θα υπαρξουν ακομη θεματικες αδειες αλλα και οταν υπαρξουν, οσοι πηραν μερος στην πρωτη αδειοδοτηση και αρα εχουν δηλωσει οτι ειναι καναλια "γενικου περιεχομενου" (Star, Alpha, E) δεν μπορουν να αλλαξουν και να υποβαλουν ξανα.
(6) Παραμυθι το "μαυρο" σε 90 ημερες. Μεχρι τοτε τα "ορφανα" θα εχουν κερδισει καποια ασφαλιστικα που θα τους επιτρεπουν να εκπεμπουν μεχρι οριστικης αποφασης των δικαστηριων, δηλαδη (εν Ελλαδι) τρια χρονια μετα.
(7) Για καπου 1,200 εργαζομενους, κολαση ανασφαλειας, καθε μερα που θα ξημερωνει.
(8) Τα νεα καναλια θα προχωρησουν σε "μετεγγραφες" ορφανων σταρ, ημισταρ και πορνοσταρ. Πρωτος στοχος το Mega, καποια επιλογη απο το Ε, ελαχιστοι απο το Star και το ιδιο απο τον Alpha.
(9) To καναλι του Καλογριτσα θα ειναι ενα στοιχειωδως οπτικοποιημενο "Στο Κοκκινο" με ανθρωποφαγικες διαθεσεις εναντιον Σκαϊ και παντων των αντιφρονουντων, δηλαδη μια πιο εξευτελιστικα κομματικη ΕΡΤ. Για τετοιο καναλι, το διαφημιστικο εισοδημα θα ειναι ισχνο, επομενως οσο μεινει ο Συριζα στην εξουσια, θα "ταϊζει" το καναλι του με αναθεσεις εργων, ογκωδη δανεια απο την Attica Bank και αλλες νομιμες παρανομιες.
(10) Για τον Μαρινακη, κυκλοφορουν φημες οτι ισως εχει η θα εχει σχεση με τον Βρυωνη, αλλα ο Πειραιωτης tycoon πιστευω οτι θα σκεφτει πολυ τη φημη του (ακομη και την αμφισβητουμενη) και θα κοιταξει να κανει πρωτοκλασατο καναλι, σε μοντελο Σκαϊ και ΑΝΤ1 αποφευγοντας τις "σειρηνες" και την κλικα των παραφυαδων επιχειρησεων ("Παραπολιτικα" κλπ.)
(11) Ολοι τους θα πρεπει να εχουν γερο εισοδημα, μια που ετησιως πρεπει να αποσβεουν μονο για την αδεια 5-7 εκ. και αυτο θα σημανει περικοπες σε μισθους και κοστος προγραμματος, αυξηση των τιμολογησης διαφημισης, αρα το κοστος μεταφερεται στον καταναλωτη. Μαγκες, εστω και εμμεσα, ειμαστε ολοι καναλαρχες εκτος απο τους κυβερνητικους που αποδειχτηκαν Καναλορχεις.

1 σχόλιο

  1. Αυτό που βγηκε απο τον διαγωνισμό ειναι οτι ο συριζα με την αβάντα της Ε.Ε ξεφτιλισε την πλουτοκρατία,κρατώντας τους τρείς μέρες στο πειθαρχείο και ξηλώνοντας τους απο τα όβολα.Οπότε παρόντος του αρχηγού(Ε.Ε) πάσα αρχή παυσάτω.Οσο γιά το πέφτω δεν πέφτω τού τσίπρα,οι παλαιοί θυμούνται οτι το 81 κάθε μέρα έπεφτε ο ανδρέας κατά Ν.Δ μέχρι πού πέρασαν 9 τούρκικα έτη και δεν έπεφτε με τίποτα.Αφού είσαι παίδι της πιάτσας βλέπεις να μπορεί να κάνει κάτι η Ν.Δ με αυτούς τούς μούργους που εχει μαζεψει,οι οποίοι δεν μπορούν να μοιράσουν δυό γαιδουριών άχυρο?Δεδομένου οτι ολα τα μπατήρια που εναι πλειονοψηφία στή χώρα θα τον στηρίξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση