GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρασκευόπουλος: Ισχυρά συμφέροντα θέλουν να φύγει η κυβέρνηση

«Ισχυρά συμφέροντα θέλουν να φύγει η κυβέρνηση» τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, με αφορμή την ...


«Ισχυρά συμφέροντα θέλουν να φύγει η κυβέρνηση» τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, με αφορμή την κριτική που ασκείται για όλους τους τομείς του κυβερνητικού έργου.
Ο κ. Παρασκευόπουλος υπερασπίστηκε τον Πρωθυπουργό για τη δήλωσή του στη Θεσσαλονίκη ότι «η Δικαιοσύνη θα βγάλει την απόφασή της αλλά δεν δίνω ούτε μια πιθανότητα το ΣτΕ να ακυρωθεί ο διαγωνισμός» η οποία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.
«Όποια γνώμη και αν εξέφρασε ο Πρωθυπουργός, στο "δια ταύτα" κατέληξε ότι η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη» ανέφερε ο υπουργός, και πρόσθεσε:
«Εναλλασσόμενη και εντελώς αβάσιμη η κατηγορία: Μια το υπουργείο κατηγορείται για παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, και μια κατηγορείται ότι δεν παρεμβαίνει».
«Η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη, μονό σε ακραίες περιπτώσεις αναμειγνυόμαστε, όπως οι κρίσεις των δικαστών που είναι αρμοδιότητα του υπουργικού συμβουλίου και το θέμα των πειθαρχικών συμβουλίων των δικαστών (…) Η κυβέρνηση δεν μπλέκεται στα ποδιά της Δικαιοσύνης» επεσήμανε ο κ. Παρασκευόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση