GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

BMW Connected για Android

Τον Αύγουστο του 2016, η γερμανική εταιρία παρουσίασε την ολοκληρωμένη φιλοσοφία ψηφιακών υπηρεσιών της στο Ευρωπαϊκό κοινό με κύριο άξ...


Τον Αύγουστο του 2016, η γερμανική εταιρία παρουσίασε την ολοκληρωμένη φιλοσοφία ψηφιακών υπηρεσιών της στο Ευρωπαϊκό κοινό με κύριο άξονα την εφαρμογή BMW Connected, που διατίθεται για το iPhone στις ΗΠΑ από το Μάρτιο του 2016 και ενσωματώνει άριστα το όχημα στην ψηφιακή ζωή του καταναλωτή. Με τον τρόπο αυτό, γίνεται ένας ψηφιακός σύντροφος στο ταξίδι. Από φέτος τον Οκτώβριο, οι πελάτες θα μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν το BMW Connected σε επίλεκτα smartphones υψηλών προδιαγραφών με την τελευταία έκδοση Android. Η BMW συνεργάστηκε με τη Samsung για την παρουσίαση αυτής της τεχνολογίας για πρώτη φορά στο Samsung Showcase, στις 31 Αυγούστου στο πλαίσιο της IFA 2016, της παγκοσμίως κορυφαίας έκθεσης καταναλωτικών ηλεκτρονικών προϊόντων και ηλεκτρικών οικιακών συσκευών που διοργανώνεται στο Βερολίνο.
Η πρώτη έκδοση BMW Connected έχει ήδη κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ και διατίθεται σε 18 Ευρωπαϊκές αγορές από τον Αύγουστο του 2016. Επικεντρώνεται στη διαχείριση του ταξιδιού από το σημείο αναχώρησης μέχρι τον προορισμό και ενσωματώνεται ομαλά στο όχημα. To σύστημα διευκολύνει τον καθημερινό προγραμματισμό ταξιδιών και ραντεβού, και επιτρέπει στους χρήστες να φτάνουν στην ώρα τους και χωρίς στρες στον προορισμό τους. Το BMW Connected για Android διευκολύνει την αναζήτηση, αποθήκευση και εμφάνιση προορισμών. Ραντεβού με διευθύνσεις εισάγονται αυτόματα από τις καταχωρήσεις του ημερολογίου. Στη συνέχεια, οι χρήστες ενημερώνονται για την καλύτερη ώρα αναχώρησης βάσει δελτίων κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο. Συχνοί προορισμοί και προσωπικά σχέδια μετακίνησης απομνημονεύονται αυτόματα ώστε ο χρήστης να λαμβάνει ειδοποίηση εάν η διάρκεια του ταξιδιού είναι μεγαλύτερη από την αναμενόμενη. Οι προορισμοί εύκολα μεταφέρονται από το τηλέφωνο στο σύστημα πλοήγησης BMW ώστε να αποφεύγεται η πληκτρολόγηση μέσα στο όχημα. Επιπλέον, οι υπηρεσίες BMW Remote Services διατίθενται για την έκδοση BMW Connected Android, επιτρέποντας τον έλεγχο διαφόρων λειτουργιών (όπως σύστημα κλιματισμού, κλείδωμα και ξεκλείδωμα οχήματος και λειτουργία κόρνας και σινιάλου προβολέων) από απόσταση μέσω smartphone.
Πέρα από την υποστήριξη δημοφιλών Samsung smartphones, η Samsung παρουσίασε την ένταξη του BMW Connected στο οικοσύστημα Tizen καθώς και την άμεση ενσωμάτωση της τεχνολογίας στο πιο πρόσφατο Gear S3 smartwatch. Με αυτό οι χρήστες μπορούν να ειδοποιούνται όταν φτάνει η ώρα αναχώρησης για το επόμενο ταξίδι τους, να ελέγχουν τη στάθμη καυσίμου, να ξεκλειδώνουν τη BMW τους και μάλιστα απευθείας από το καντράν του Gear S3.
Το BMW Connected για Android θα διατίθεται για επίλεκτα μοντέλα smartphone στη Γερμανία και τις ΗΠΑ από τον Οκτώβριο του 2016, και αργότερα σε άλλες αγορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση