GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Boeing: 6.810 αεροσκάφη αγοράζουν οι κινεζικές αεροπορικές εταιρίες!

Οι κινεζικές αεροπορικές εταιρίες εκτιμάται ότι θα προχωρήσουν στην αγορά 6.810 αεροσκαφών, οικονομικής αξίας 1,025 τρισ. δολαρίων μέ...


Οι κινεζικές αεροπορικές εταιρίες εκτιμάται ότι θα προχωρήσουν στην αγορά 6.810 αεροσκαφών, οικονομικής αξίας 1,025 τρισ. δολαρίων μέσα στα επόμενα 20 χρόνια, καθώς αυξάνουν τον αριθμό των αεροσκαφών στους στόλους τους, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες που προκύπτουν από την αύξηση του εσωτερικού και διεθνούς τουρισμού, εκτιμά η αμερικανική βιομηχανία παραγωγής αεροσκαφών Boeing Co.

Η φετινή εκτίμηση για την αγορά 6,810 αεροσκαφών είναι αριθμητικά υψηλότερη από την περσινή εκτίμηση της αμερικανικής εταιρίας, για την αγορά από την Κίνα 6.330 αεροσκαφών.

"Η συνεχιζόμενη αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου της μεσαίας τάξης στην Κίνα, μαζί με την εφαρμογή νέων πολιτικών στην απόκτηση βίζας, αλλά και η αξιοποίηση των αεροσκαφών ευρείας ατράκτου... μας κάνουν να αναμένουμε ένα λαμπρό μέλλον στην ανάπτυξη της κινεζικής αγοράς," δηλώνει ο Ράντι Τινσέθ, αντιπρόεδρος εμπορικής πολιτικής της Boeing Co.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση