GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ: Έκανε πλαστική στα αυτιά της λόγω bullying!

Η καταγγελία μιας μητέρας στο epirus-tv-news, συγκλονίζει καθώς η κόρη της αναγκάστηκε να βρεθεί στο χειρουργικό κρεββάτι μετά το bull...


Η καταγγελία μιας μητέρας στο epirus-tv-news, συγκλονίζει καθώς η κόρη της αναγκάστηκε να βρεθεί στο χειρουργικό κρεββάτι μετά το bullying που δεχόταν επί σχεδόν δύο χρόνια από μαθητή μεγαλύτερης τάξης στο Δημοτικό Σχολείο, όπου φοιτούσε.

"Το κορίτσι χειρουργήθηκε στις 07/01/16 στην ΩΡΛ Κλινική του νοσοκομείου Χατζηκώστα  λόγω αφεστώτων ώτων Το χειρουργείο πραγματοποιήθηκε λόγω της  μεγάλης ψυχολογικής πίεσης που δεχόταν το παιδί από τους συμμαθητές της στο σχολείο λόγω δυσμορφίας των πτερυγίων της", αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ιατρική γνωμάτευση, που μαζί με την αλληλογραφία της μητέρας με τη Διεύθυνση του σχολείου αλλά και την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, παραθέτει το epirus-tv-news.

Τι καταγγέλλει η μητέρα:

Η μητέρα καταγγέλλει ότι η κόρη της, μαθήτρια την περασμένη χρονιά της Δ΄ Δημοτικού υποχρεώθηκε φέτος να αλλάξει σχολείο εξαιτίας bullying  που δεχόταν σχεδόν σε καθημερινή βάση από συμμαθητή της, χωρίς ο Διευθυντής του σχολείου να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα.

Οι γονείς προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα χρησιμοποιώντας όλα τα ανθρωπίνως δυνατά μέσα, όμως η ανταπόκριση από το σχολείο ήταν μικρή έως ανύπαρκτη.

Το κοριτσάκι επί μια σχολική χρονιά ζούσε έναν εφιάλτη χωρίς κανείς -εκτός από την οικογένειά της -να μπορεί να την βοηθήσει.

Στα έγγραφα της αλληλογραφίας που δημοσιεύουμε φαίνεται άλλωστε ξεκάθαρα το τι αντιμετώπιζε καθημερινά το παιδί, που είχε σαν αποτέλεσμα η οικογένεια να αναγκαστεί εν καιρώ κρίσης να προστρέξει σε πλαστικό χειρουργό, για να διορθώσει τη δυσμορφία της στα αυτιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το πρόβλημα δεν αντιμετωπίστηκε δραστικά από το σχολείο εξαιτίας  φερόμενων φιλικών σχέσεων  με την οικογένεια του παιδιού που ασκούσε το bullying.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι επί μια σχολική χρονιά -σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες της οικογένειας -το κορίτσι δεχόταν ψυχολογική βία χωρίς να παρθούν άμεσα δραστικά μέτρα.








Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση