GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: Στη Χίο το μεγαλύτερο ιστιοφόρο του κόσμου Club Med 2

Το μεγαλύτερο ιστιοφόρο στον κόσμο Club Med 2 έφτασε και φέτος στη Χίο. Το πλοίο μπήκε στο λιμάνι στις 6 Σεπτεμβρίου 2016, εντυπωσιάζον...


Το μεγαλύτερο ιστιοφόρο στον κόσμο Club Med 2 έφτασε και φέτος στη Χίο. Το πλοίο μπήκε στο λιμάνι στις 6 Σεπτεμβρίου 2016, εντυπωσιάζοντας για άλλη μία φορά κάτοικους και επισκέπτες με τον όγκο και τη μεγαλοπρέπειά του.
Το Club Med 2 ένα από τα πλέον πολυτελή σκάφη κρουαζιέρας παγκοσμίως, το οποίο κάθε χρόνο επισκέπτεται τη Μεσόγειο και το Αιγαίο.

Το μεγαλύτερο ιστιοφόρο σκάφος στον κόσμο διαθέτει πέντε άλμπουρα και τα ανάλογα πανιά, με τα οποία ταξιδεύει τις νυκτερινές ώρες, ενώ την ημέρα ταξιδεύει με τις μηχανές του.
To ιστιοφόρο έχει μήκος 194 μέτρα, πλάτος 20 και βύθισμα 5. Μπορεί να φιλοξενήσει στα 8 καταστρώματά του 384 επιβάτες, που εξυπηρετούνται από 214 άτομα πληρώματος.
Το μοναδικό ιστιοφόρο – κρουαζιερόπλοιο, είχε επισκεφθεί τη Χίο και πέρυσι, στις 9 Σεπτεμβρίου, ενώ σήμερα το απόγευμα αναχώρησε για τον επόμενο σταθμό του, την Δήλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση