GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οργή Ρέντσι: Eπιτέθηκε στη δήμαρχο της Ρώμης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Λέγοντας ότι δεν μπορείτε να κάνετε τους Ολυμπιακούς αγώνες εξαιτίας του φόβου της διαφθοράς είναι μία καταπληκτική παραδοχή αποτυχίας...


«Λέγοντας ότι δεν μπορείτε να κάνετε τους Ολυμπιακούς αγώνες εξαιτίας του φόβου της διαφθοράς είναι μία καταπληκτική παραδοχή αποτυχίας για την ηγεσία αυτής της πόλης».
Αυτό δήλωσε σήμερα ο Ιταλός πρωθυπουργός, Ματέο Ρέντσι, στην ιταλική πρωτεύουσα, με αφορμή την απόφαση της δημάρχου της Ρώμης, Αντρέα Ράγκι, να μην υποστηρίξει την υποψηφιότητα των Ολυμπιακών αγώνων 2024.
«Τα χρήματα των Ολυμπιακών αγώνων μπορούσαν να βοηθήσουν στην αναβάθμιση της περιφέρειας της Ρώμης. Μου ραγίζει η καρδιά για τις θέσεις εργασίας που χάνονται στη Ρώμη. Και αν έχεις μπροστά οκτώ χρόνια, εάν έχεις ελάχιστη αξιοπιστία και κύρος, κυνηγάς τους κλέφτες. Δεν σταματούν τα μεγάλα έργα, τους κλέφτες σταματάνε. Αν λες όχι και είσαι φοβισμένος μπροστά στην μεγάλη πρόκληση, τότε κάνεις τη λάθος δουλειά».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση