GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Gigi Hadid ρίχνει αγκωνιά σε άντρα που την παρενοχλεί

Είναι πανέμορφη, με γρήγορα αντανακλαστικά και αποτελεσματικά χτυπήματα. Η 21χρονη καλλονή Gigi Hadid, είχε ένα απρόοπτο επεισόδιο ήρθε...


Είναι πανέμορφη, με γρήγορα αντανακλαστικά και αποτελεσματικά χτυπήματα. Η 21χρονη καλλονή Gigi Hadid, είχε ένα απρόοπτο επεισόδιο ήρθε στο Μιλάνο στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας.
Την ώρα που περπατούσε στον δρόμο μαζί με την αδελφή της Bella Hadid και απολάμβανε τα φλας των φωτογράφων και την προσοχή των θαυμαστών της, ένας άνδρας την πλησίασε, την άρπαξε και τη σήκωσε στον αέρα.
Εκείνη τρομοκρατημένη του επιτέθηκε με κλωτσιές και μπουνιές για να την αφήσει κάτω. Μάλιστα η οργή της ήταν τέτοια που ακόμη και όταν την άφησε ελεύθερη, άρχισε να τρέχει πίσω του εξοργισμένη.
Ο άντρας που της επιτέθηκε ήταν ο φαρσέρ Vitalli Sediuk. Ο ίδιος, για να δικαιολογήσει την πράξη του έγραψε στο Twitter: "Το έκανα αυτό, για να ενθαρρύνω τη βιομηχανία της μόδας να ανεβάσει πραγματικά ταλέντα στην πασαρέλα και όχι καλά δικτυωμένα χαριτωμένα κοριτσάκια από το Instagram... Πείτε το διαμαρτυρία ή ότι άλλο. Είναι επίσης και μια υπενθύμιση στην Anna Wintour η οποία έχει μετατρέψει τη Vogue σε κίτρινη φυλλάδα βάζοντας την Κιμ Καρντάσιαν και άλλους τέτοιους σελέμπριτις στο εξώφυλλο".




 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση