GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε δημοπρασία το φόρεμα της Μονρόε από το "Happy Birthday Mr President"

Στις 19 Μαΐου του 1962, η Μέριλιν Μονρόε – αν και άρρωστη – εμφανίζεται στο Madison Square Garden για να ευχηθεί χρόνια πολλά στον Αμ...


Στις 19 Μαΐου του 1962, η Μέριλιν Μονρόε – αν και άρρωστη – εμφανίζεται στο Madison Square Garden για να ευχηθεί χρόνια πολλά στον Αμερικανό πρόεδρο, Τζον Φ. Κένεντι, ο οποίος γίνεται 45 ετών. 

Η Μέριλιν - που οι φήμες για την ερωτική της σχέση με τον πρόεδρο οργιάζουν - τραγουδά αισθησιακά το «Happy Birthday Mr President» και γράφει ιστορία, όπως και το φόρεμα που φορούσε, χωρίς εσώρουχο. 

Η τουαλέτα είναι πολύ στενή, στο χρώμα του δέρματος, με τούλι και 2500 ραμμένες πέτρες. Ο σχεδιαστής Jean Louis έραψε το φόρεμα ειδικά για την Μέρυλιν, ειδικά για εκείνη τη βραδιά. 

Το θρυλικό πλεον φόρεμα του αιώνιου sex-symbol, θα δημοπρατηθεί από τον οίκο Julien στις 17 Νοεμβρίου στο Λος Άντζελες, για 3 εκατ. δολάρια!

Το 1999 το ίδιο φόρεμα πωλήθηκε σε δημοπρασία, στη Νέα Υόρκη, για 1,26 εκ. δολάρια. 

Αυτή η εμφάνιση της Μονρόε έμεινε στην ιστορία και για έναν ακόμη λόγο... Ήταν μια από τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις της, πριν αυτοκτονήσει στις 5 Αυγούστου της ίδιας χρονιάς (1962).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση