GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μηταράκης: Αδιανόητη η λειτουργία τριών hot spots στη Χίο

Την αντίθεση του στα αποτελέσματα της σύσκεψης υπό τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα για τις επιπτώσεις ...


Την αντίθεση του στα αποτελέσματα της σύσκεψης υπό τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα για τις επιπτώσεις στη Χίο από το μεταναστευτικό εκφράζει με δήλωσή του ο βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας Νότης Μηταράκης.

«Διάβασα προσεκτικά την ανακοίνωση της σύσκεψης για το μεταναστευτικό. Τονίζω ότι η συζήτηση στο υπουργείο Εσωτερικών έγινε, με ευθύνη του κ. Μουζάλα, απουσία των βουλευτών του νησιού. Απαιτώ άμεση ενημέρωση», υποστηρίζει ο κ. Μηταράκης και συνεχίζει: «Η λειτουργία τριών hot spots στο νησί είναι αδιανόητη. Θα μετατρέψει και με τη βούλα τη Χίο σε αποθήκη ψυχών με πρωτοφανείς κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις. Η Χίος έχει 12 φορές περισσότερους μετανάστες από ότι θα έπρεπε! Η κυβέρνηση, επειδή δε μπορεί να διαχειριστεί το άσυλο, επειδή δε μπορεί να διεκδικήσει τα αυτονόητα από την Ευρώπη, επειδή μέχρι σήμερα έχει αποτύχει παταγωδώς, τιμωρεί τους νησιώτες».

Και ο Χιώτης βουλευτής καταλήγει: «Αν ο υπουργός δε μπορεί: να υλοποιήσει τη συμφωνία, να ολοκληρώσει τις διαδικασίες ασύλου, να μεταφέρει τους μετανάστες στην ηπειρωτική Ελλάδα και εν τέλει να προστατεύσει τους κατοίκους, να παραιτηθεί!»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση