GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η IAAF αφαίρεσε τα δύο μετάλλια της Δεβετζή

Η Χρυσοπηγή Δεβετζή χάνει τα δύο μετάλλια που κατέκτησε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2007 και στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2008, καθώς ...


Η Χρυσοπηγή Δεβετζή χάνει τα δύο μετάλλια που κατέκτησε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2007 και στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2008, καθώς η διεθνής ομοσπονδία στίβου ακύρωσε τα αποτελέσματά της στους αγώνες αυτούς, επικαλούμενη παραβίαση των κανονισμών περί ντόπινγκ.
Η αθλήτρια του τριπλούν είχε βρεθεί θετική σε επανεξέταση του δείγματος που είχε δώσει μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2007, ενώ θετικά σε έλεγχο ντόπινγκ ήταν και τα αποτελέσματα της επανεξέτασης του δείγματος από τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2008.
Η IAAF πλέον έχει προσθέσει στη λίστα με τους τιμωρημένους αθλητές την Δεβετζή, αναφέροντας στην ιστοσελίδα της ότι βρέθηκε θετική στην απαγορευμένη ουσία στανοζολόλη στις 31 Αυγούστου 2007.


Αυτό σημαίνει ότι ακυρώνονται τα αποτελέσματά της από το 2007 έως το 2009, διάστημα στο οποίο η Δεβετζή κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα και τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση